Póker Fórum Archívum > Multi table > tour eleje, AQ , QQJK board

titcar
2008. dec. 8. 21:11

tour eleje, AQ , QQJK board

Poker hand played on B2B with a pot size of ?2,855 - Pokerhand.org

ellen flopon instacsekk, instacall, turnon instacsekk, instaréjz. már máshogy játszanám, de egyenlőre nem írom be, hoyg ne befolyásoljak senkit. :) szóval hogy játszanátok?
átlagstack 3000-3100 körül lehet asszem.

Zsipali
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 9. 10:27

Ezt hogy tudtad eldobni? :) Nálam ez insta-allin!

ivan41
Válasz Zsipali kommentjére
2008. dec. 9. 11:19

Ez bizony "ólin", nálam is. Nem air lapra mondta az biztos. Ver az AT, JJ, KK, QJ, QK, Amennyiben nyer az ellenfél még mindig marad 31-32 M-ed amivel még lehet mit kezdeni.

...hogy a Gus Hansen fizessen Neked egy kisfröccsöt!

illese
Válasz ivan41 kommentjére
2008. dec. 9. 12:35

Vagy ő Oroszlánszivű Richard reinkarnációja, vagy JJ QJ KQ . (ATt kizárnám bár nem írod mekkora a tourney, de gonolom nem 0.2+0,01, a 9T is nagyon bátor megadás lenne).
Én a turnt elcsekkeltem volna, ui. nincs olyan ami megadná és ne verjen agyon. Ha blöffölt VNP.

CrisRoniii7
Válasz illese kommentjére
2008. dec. 9. 13:53

Lehet hiba de early stagebe elnem dobom,push és ha duplázok akkor nagy favorit vagyok,ha kiesek ülök be a kövire...

titcar
Válasz ivan41 kommentjére
2008. dec. 9. 14:17

Ez bizony "ólin", nálam is. Nem air lapra mondta az biztos. Ver az AT, JJ, KK, QJ, QK, Amennyiben nyer az ellenfél még mindig marad 31-32 M-ed amivel még lehet mit kezdeni.

...hogy a Gus Hansen fizessen Neked egy kisfröccsöt!

az ellenfélnek több zsetonja van és még van 1 utca, amire marad a pot töredékényi pénz előttem...

titcar
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 12. 14:13

egy turn csekk, majd ha riveren emel adom, ha nem nyit én emelek line-hoz mit szóltok?

Élő ügyfélszolgálat