Póker Fórum Archívum > Multi table > Value or varjúbet?

Romsy
Válasz Dozso kommentjére
2010. máj. 31. 14:50

A következő parti élőben történt velem egy deep stack versenyen. Elég híg mezőny de jó erős asztalt kaptam.

mihez képest?

cutoff + 1 az a dealer amúgy, de ha ketten is limpelnek lp-ből, meg sb 100bb eff stacknél 4bb-ig emel, akkor kapásból már van is 2-3 hal és minden pozíciód van legtöbbször.

preflop kicsi a 3bet, turnön rossz a check, inkább bet flop, bet turn, chk river.

Dozso
Válasz tga81 kommentjére
2010. máj. 31. 16:06

Igen igazából csak a 1010 volt az a hand amivel kifizet és preflop 3bet-et megad.
Úgy gondoltam, hogy végighívni semmiképp nem akarom. Vagy turnon hivtam volna és akkor river check/check. Jó esetben. Ha turnon betelek és visszahiv akkor dobnom kell pedig lehet elől vagyok. Ezt úgy is kideríthetem, hogy tunon mögé checkelek és riveren muszáj lesz hívnia ha erősebb. De ő checkolt ezért én is valami közepes párra, esetleg 1010re tettem ami ellen még van value. A9 valóban nincs benne a preflop 3bet megadó rangeben. Bár ki tudja... vannak érdekes mutatások.
Én igy gondolkodtam.
A végighívással ahogy páran írták nagyon nem értek egyet. Semmire nem mentem volna vele. Ha turnon is hivtam volna és riveren is..és ő végig csak callol akkor alig maradt volna 10000 zsetonom...dobni pedig nem fog.

Dozso
Válasz tga81 kommentjére
2010. máj. 31. 19:10

értem Romsy köszi.

Természetesen elirtam UTG-t akartam irni utg+1.
És nem feltétlen azokra a játékosokra értettem, hogy erősek.

Romsy
Válasz Dozso kommentjére
2010. máj. 31. 20:06

turnön nagyon sok kombó javult pár + drawra (78, 98, 9T, 68, 9hxh) ezek sokkal könnyebben megadják a betet a turnön, mint riveren.

riveren amúgy ellenféltől függ mennyire van value a betben, a bet-chk-bet line szinte sehogy sem bluffline, és elég nehéz beleképzelni magát az ellenfél helyében pl TT-vel, hogy valuebetelnél-e akármi rosszabbat. Nem hiszem, de turnön gyakran folytathatod akármilyen lappal az ő szemében, nem csak valueból.

Élő ügyfélszolgálat