Verseny eleje, ilyet el kellett volna dobni?
Sziasztok, mindig bajban vagyok, hogy ilyet el kell, el lehet-e a mai agresszív mezőnyben dobni, mivel járok jobban hosszútávon?
No Limit Texas Hold'em Hand, 15/30, progery81 | BOOM! Hand Replayer
Sziasztok, mindig bajban vagyok, hogy ilyet el kell, el lehet-e a mai agresszív mezőnyben dobni, mivel járok jobban hosszútávon?
Ja flop3betnek semmi ertelme. Eldobatod a gyengebbeket konkretan. Ha meg egy gyenge pillanataban 3betel egy KQ-t azt is el kell dobnia a 3betedre kb.ilyen deepen. Call c/r, call turn, decide river nalam.
Ezeket a mini raise-eket miért nem lehet elfelejteni? Értem én, hogy value meg minden...szerintem 75-90 preflop! Flopon callolok ha donkol, aztán ha folytatja az agressziót, szerintem dobok! Nem fog ellened betelni 2-3 utcát gyengébbel: pl K10, A6 stb... Szerintem a versenyt is fölösleges feltenni egy párra a legelején! Gl! :cool:
ilyen boardon minek ekkora cbet...?
A minréz rettenetes.
100 bb deepen pedig nem valószínű, hogy sztekkelődni fognak rosszabb lappal, mint a tiéd. Ergo kontrolláld a potot, van benne value, de a visszaemelését én csak callolom, ha turnön betel még azt is, de riveren már erősen elgondolkodom, hogy itt nem elég az egy pár (az, hogy az speciel AA, az lényegtelen). Bármelyik checkje után lehet valuezni ofc.