WSOP 2008 szatelitek
Ez a fórumtopic a helye a WSOP-ra kijutni próbáló játékosoknak. Osszuk meg tapasztalatainkat, sikereinket. Szurkoljunk egymásért! Irány Vegas!
hát nekem még nincsenek ilyen irányú törekvéseim, de a 3-4 dolcsis sattelitekre lehet hogy benevezek :)
Mindenesetre szurkolok nektek!!!
elkezdtem finoman a pokerstars stepeket
step 3-on vagyok, eddig eleg konnyunek tunt, sajnos keves idom van jatszani
viszont beleneztem a step 6-ba, hat sajnos az nem tunik egyszerunek
kivalo s'n'g es mtt jatekosok jatszanak, azt hiszem, hogy komoly szerencse
nelkul nem lehet megcsinalni
egy otlet: erdemes nezni, hogy ki van beregisztralni, en csak akkor fogom
lejatszani a step 6-ot, ha maximum egy nagyagyu van bent
ennek nagyon kicsi az eselye (stevie444 ugyanis mindegyikben ott van)
de azert megprobalom
mielott beulok, egy-ket hetet pushbot chart tanulassal, meg s'n'g edzo software-el fogok tolteni
jobb otletem nincs, pillanatnyilag lovesem sincs, mi az edge-em nekem ezekkel a fejekkel szemben (szerintem semmi, maximum az, hogy nem ismernek)
sajnos itt nem olyan egyszeru a helyzet, mint mtt-ben, ahol egyszeruen elkerulod a zuros alakokat
Ez a fórumtopic a helye a WSOP-ra kijutni próbáló játékosoknak. Osszuk meg tapasztalatainkat, sikereinket. Szurkoljunk egymásért! Irány Vegas!
Nem biztos hogy joibb fishekkel meg steppesekkel tolni a Step 6.ot. eddig én is csekkoltam az ellen a sharscopen ami be jött tegnapig.A step 5-ön egyetlen egy ellen volt aki sng-ben járatosnak mondható, a többi rendesen fish volt, némelyiknek még a halacska is ugrált.Amilyen játék ott ment maga volt a pokol.Egyszerűen felidegesítettem magam rajta, sikerült is visszacsúszni a step 4-re.Nem biztos hogy hátrány ha az ember komolyabb játékosokkal játszik, mert azok feltételezhetően tisztában vannak az s&g-vel.Stevie-t valószínűleg nem lehet majd elkerülni, mert szinte mindegyik step 6-on ott van.
Nem biztos hogy hátrány ha az ember komolyabb játékosokkal játszik, mert azok feltételezhetően tisztában vannak az s&g-vel.
Stevie-t valószínűleg nem lehet majd elkerülni, mert szinte mindegyik step 6-on ott van.
Ez inkabb pont baj :D
ja es megvalami
bejutni szinte biztos, hogy nem a pokerstarsrol a legkonyebb
sot valoszinuleg a legnehezebb
Step 4... miért mindig én....
Ezután a party után be is toltam buttonrol A3-al..... 77 call. Nem nagyon kellett izgulni, már a flopban ott volt a 7-es. A legrosszabb. hogy a 7. helyen lőttek ki.... így nem is folytathatom..... EZ VAN MOSTANÁBAN, ÜLDÖZ A SZERENCSÉTLENSÉG! Olyan érzésem van mint néha mindannyiunkal megesik az életben....mikor fejre állhatsz, akkor se jön össze semmii... Csak nekem ez már lassan 1 éve ez megy.... kicsi megszakításokkal :-)
PokerStars Game #16052824441: Tournament #81270877, $200+$15 Hold'em No Limit - Level IV (50/100) - 2008/03/17 - 18:35:39 (ET)
Table '81270877 1' 9-max Seat #1 is the button
Seat 1: treysfull21 (1160 in chips)
Seat 2: Freeze19 (1005 in chips)
Seat 3: Asvmnv (1975 in chips)
Seat 4: amcawker (3675 in chips)
Seat 6: Mr.Divot (1685 in chips)
Seat 8: zemaria78 (2035 in chips)
Seat 9: MasterZole (1965 in chips)
Freeze19: posts small blind 50
Asvmnv: posts big blind 100
*** HOLE CARDS ***
Dealt to MasterZole [Kd Kh]
amcawker: calls 100
Mr.Divot: folds
zemaria78: folds
MasterZole: raises 300 to 400
treysfull21: raises 760 to 1160 and is all-in
Freeze19: folds
Asvmnv: folds
amcawker: folds
MasterZole: calls 760
*** FLOP *** [Jc 9d 2h]
*** TURN *** [Jc 9d 2h] [2s]
*** RIVER *** [Jc 9d 2h 2s] [5c]
*** SHOW DOWN ***
MasterZole: shows [Kd Kh] (two pair, Kings and Deuces)
treysfull21: shows [Ah As] (two pair, Aces and Deuces)
treysfull21 collected 2570 from pot
MasterZole said, "lol"
*** SUMMARY ***
Total pot 2570 | Rake 0
Board [Jc 9d 2h 2s 5c]
Seat 1: treysfull21 (button) showed [Ah As] and won (2570) with two pair, Aces and Deuces
Seat 2: Freeze19 (small blind) folded before Flop
Seat 3: Asvmnv (big blind) folded before Flop
Seat 4: amcawker folded before Flop
Seat 6: Mr.Divot folded before Flop (didn't bet)
Seat 8: zemaria78 folded before Flop (didn't bet)
Seat 9: MasterZole showed [Kd Kh] and lost with two pair, Kings and Deuces
EZ VAN MOSTANÁBAN, ÜLDÖZ A SZERENCSÉTLENSÉG! Olyan érzésem van mint néha mindannyiunkal megesik az életben....mikor fejre állhatsz, akkor se jön össze semmii... Csak nekem ez már lassan 1 éve ez megy.... kicsi megszakításokkal :-)