Hello! Kint beszéltünk róla Prágában, most úgy vagyok vele sztem, hogy mennék :) Ha áll az ajánlatod az 50% vételre, abban benne vagyok.
OPR:
POKERROCKETT Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Számold bele a 2,8k€-s scoreom, mert úgy jobb a ROI-m :D:D
Üdv,
rockett
Eddig akikből vennék:
Csoszogi33 50%
sejdeamiota (Sziadam) 50 %
ZoliHUN 50%
diamond`2008 (diamond) 50%
Mezo_gsi 60%
borsodpro 50%(?)
doubleace90 (dace90) 50%
lanciafan 50%
bandyka79(banderas79) 50%
bdtbalazs 50%
SIR DIMEO (redoubtable) 60%
Timo0904 50%
Legyetek szívesek linkelni, nem olyan nehéz dolog az.. Amúgy kisebb részesedéseket is veszek, nem csak 50-60 %-okat ha valakit érdekel.
Ha valakiből nem vettem, az általában azért van, mert túl kevés hozzászólása van.
Szia!
Engem akkor biztosra vehetsz. Így indulok a versenyen. Timo0904-re tudod küldeni az 50%-ot
sm 50%
Hali,
azt hittem, hogy a 4k mtts mintám nagyobb biztosíték mint az, hogy mennyit kommentelgetek egyes fórumokon:)!
Mindenképp indulok a versenyen, csak egyelőre nagy a buyin a bankrollomnak ezért kértem volna egy kis segítséget,
de persze ez a te döntésed!!!
Ha esetleg meggondolnád magad, vagy hirtelen nagyobb bizalommal fordulnál felém akkor még áll az ajánlatom.
Továbbra is 50%
nick: FrenszKK
FRENSZKK Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Sok sikert srácok!
Hát amennyi csaló ember visszaélt már más jólelkű, segítőkész akadémiással,nemis csodálkozom hogy ezt is feltételnek veszi.
Eddig akikből vennék:
Csoszogi33 50%
sejdeamiota (Sziadam) 50 %
ZoliHUN 50%
diamond`2008 (diamond) 50%
Mezo_gsi 50%
borsodpro 50%(?)
doubleace90 (dace90) 50%
lanciafan 50%
bandyka79(banderas79) 50%
bdtbalazs 50%
SIR DIMEO (redoubtable) 50%
Timo0904 50%
pokerrockett (rockett) 50%
Elnézést a változtatásért, elég sok lesz az utalnivaló és hogy ne legyen kavarodás, úgy döntöttem hogy csak 50%-okat veszek. Ha valkinek ez gondot okoz, szóljon.
Akik csak linket raktak be , erősítsék meg hogy 50%-ot akartak e eladni.
nekem jó az 50%. Úgyis akarok tradelni is 1-1% ok at 10 emberrel kb.
50% szeretném eladni én is , jelenleg nem szeretném kiadni rá a teljes buy-int ha tudsz ilyen formában segíteni az szuperjó lenne!
POKERARCSUNY Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings