Nem beszélve arról, hogy a PTK 204 alapján a játékból eredő követeléseket bírói úton nem lehet érvényesíteni.
Viszont a nagy, kopasz emberek gyorsabban odaérhetnek.
lol, nem a $107 miatt kellenek a papírok, hanem az esetleges szép nagy nyeremény miatt
lol, nem a $107 miatt kellenek a papírok, hanem az esetleges szép nagy nyeremény miatt
jó. De akkor se megy vele semmire... Mi van ha valaki behúzza és olyan geci hogy nem akar fizetni? Mit csinál? Tudja ki az és hol lakik anyja neve személyi száma meg mikor született. Ettől még ha valaki nem akar fizetni nem lesz meg a pénze. Csak tudni fogja hogy ki baszta át. :D
De ha most nincs bajotok azzal, hogy elkülditek a képeket(ahogy észrevettem),akkor nem tudom mit parádéztok itt?And ezt kérte és kész, ha el akarja mondani miért akkor elmondja..
Amúgy sok sikert nektek és Andnek(ja és sry első hely az SM-n stipi-stopi :) )!
De ha most nincs bajotok azzal, hogy elkülditek a képeket(ahogy észrevettem),akkor nem tudom mit parádéztok itt?And ezt kérte és kész, ha el akarja mondani miért akkor elmondja..
tradelünk 1% ot?
Szívesen elküldöm neked, ezeket az adatokat, bár azt ugye tudod, hogy bárkinek az igazolványát le tudom fényképezni. Egy PS cashier screenshot-ot még kérnék mellé.. Így legalább tuti mindenki akinek utaltál a saját neve alatt játszik, és nem egy 15 éves kissrác.
Lehet róla szó..holnapig, max péntekig tudatom veled..(ha nem baj felveszlek skype-on és akkor ott megbeszéljük,láttam kiírtad ebben a topicban)