Póker Fórum Archívum > Neteller > Neteller to MB

Greyboy
2012. dec. 27. 18:49

Neteller to MB

Hogy tudok a legköltségkímélőbben $-os Netellerről €-s MB-re pénzt átenni?

ronInter
Válasz Greyboy kommentjére
2012. dec. 28. 8:48

Hello,

én pont fordítva szeretnék átpakolni pénzt, MB-ről Netellerre. Viszont csak $5-ról lenne szó - annyi kellene netellerre - , persze átutalhatom összes pénzem, ami MB-n van, de kb. €20 az egész. Nem tudom ezzel kisegítelek-e ? :D

danfiu
2012. dec. 28. 8:59

Hogy tudok a legköltségkímélőbben $-os Netellerről €-s MB-re pénzt átenni?

Ha megkersz valakit

GoodGame
2012. dec. 28. 11:26

Az ilyen és ehhez hasonló tranzakciókhoz, ahol nincs automatikus megoldás, megfelelő elővigyázatossággal jó opció lehet a Hivatalos pénzcsere topik.

Greyboy
Válasz ronInter kommentjére
2012. dec. 28. 13:54

Hello,

én pont fordítva szeretnék átpakolni pénzt, MB-ről Netellerre. Viszont csak $5-ról lenne szó - annyi kellene netellerre - , persze átutalhatom összes pénzem, ami MB-n van, de kb. €20 az egész. Nem tudom ezzel kisegítelek-e ? :D

Sajnos nem. Jóval nagyobb összegről lenne szó, és mivel senkit nem ismerek személyesen az akadémián, ezért senkiben nem is bízom meg. Szóval pénzcsere nélkül hogy a legegyszerűbb és legolcsóbb átrakni a pénzt? Ezt valaki tudja?

danfiu
2012. dec. 28. 13:56

Maganyos farkas vagy?:)

GoodGame
2012. dec. 28. 14:00

Sajnos nem. Jóval nagyobb összegről lenne szó, és mivel senkit nem ismerek személyesen az akadémián, ezért senkiben nem is bízom meg. Szóval pénzcsere nélkül hogy a legegyszerűbb és legolcsóbb átrakni a pénzt? Ezt valaki tudja?

Neteller kártyával be lehet fizetni MB-re? mert pl. ez egy megoldás lehet, egyelőre szigorúan teoretikus. :)

Greyboy
Válasz GoodGame kommentjére
2012. dec. 29. 1:18

Neteller kártyával be lehet fizetni MB-re? mert pl. ez egy megoldás lehet, egyelőre szigorúan teoretikus. :)

Ezzel az a baj, hogy az árfolyamveszteségen túl 1,9% fee-t is leszednek, ha net+ kártyával töltök Mb-re.
Valami más megoldás kéne, mondjuk egy póker oldal, ahova befizetek mind2 helyről, de mindegy nekik, hogy melyikre fizetek ki. Csaj sajnos nem tudok ilyet.

Lev729
2012. dec. 29. 4:12

Valami más megoldás kéne, mondjuk egy póker oldal, ahova befizetek mind2 helyről, de mindegy nekik, hogy melyikre fizetek ki. Csaj sajnos nem tudok ilyet.

FTP, Bwin (még Ongamen, most nem tudom), Betsafe

Mezo_gsi
2012. dec. 29. 8:14

kéne, mondjuk egy póker oldal, ahova befizetek mind2 helyről, de mindegy nekik, hogy melyikre fizetek ki. Csaj sajnos nem tudok ilyet.

IPokeren pl. Betmost. Az biztosan mukodik, hogy egyikrol befizetsz, de kifizetest a masikra kersz. Bar mivel a foszamlad itt is vagy USD, vagy EUR lesz, ezert arfolyamvaltasnal igy is lesz veszeseged a kifizetesnel.

Élő ügyfélszolgálat