4bet range, mekkora mintából?
Hali!
Valakinek van tapasztalata, hogy mekkora minta után lehet ezt a statot igazán jól alkalmazni? Írjatok handeket és mintavételi számot is ha tudtok pls!
Igazán jól alkalmazni alatt azt értem, hogy 1%-os ellen nyugodtan el tudjam dobni a QQ-t, ha nincs meg az implied.
Mintavétel alatt a 4betelési lehetőségeket értem, a szám utána zárójelben vágod...
sztem olyan 10K hand már biztosan megbízható, olyan 4-5K meg valszeg minimum kell ahhoz, hoyg elég pontos legyen
fals képet ad. dinamika és history sokkal jobb képet ad, mint ez a szám.
apró megjegyzés még, hogy steal vs blinds szitukban nagyon magas is lehet ez a szám és még jobban becsapós lehet
apró megjegyzés még, hogy steal vs blinds szitukban nagyon magas is lehet ez a szám és még jobban becsapós lehet
kevés asztalon játszom és figyelem az asztal dinamikáját. + noteolom akik feltünően sokat 3/4/5betelnek ellenem
a 4bet statok nem nagyon számítanak, a hudomon sincsenek kinn
a 4bet statok nem nagyon számítanak, a hudomon sincsenek kinn
Én is jegyzetelek, de négy asztalon nem tudom követni az összes partyt úgy hogy kényelmes döntést hozzak dinamika alapján. Nektek ez megy?
Jó lenne vmi 4bet vs resteal poziciok szerint szerű adat. Mondjuk nincs az a minta ami elég lenne...