4bet size - átlagos esetben
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
MP ($97.90)
CO ($49.75)
Button ($73.32)
SB ($50.50)
BB ($92.75)
Hero (UTG) ($53)
Preflop: Hero is UTG with Q, Q
Hero bets $2, MP calls $2, 3 folds, BB raises $7.75, Hero raises ?
Itt a potnyi visszamelés valahol 25 körül lenne, amivel már commited vagyok, ami csak abból a szempontból rossz, hogy ha ezt az ellenfél észreveszi, talán kevésbé rakja be rossz lappal. Vagy rosszul gondolom?
Mennyit emelnétek itt, illetve mi az ilyen szitukban a megfelelő koncepció?
Hero shoves
ha vmi gay sizet 4betlesz még a végén eldob pl TT-JJ , mert bemagyarazza maganak hogy azistenit utgnel nagy par van, mig ha betolod joval inakabb tunik AK-nak.
Amugy statok nelkul vicces parit elemezni.
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
MP ($97.90)
CO ($49.75)
Button ($73.32)
SB ($50.50)
BB ($92.75)
Hero (UTG) ($53)
Preflop: Hero is UTG with Q, Q
Hero bets $2, MP calls $2, 3 folds, BB raises $7.75, Hero raises ?
Itt a potnyi visszamelés valahol 25 körül lenne, amivel már commited vagyok, ami csak abból a szempontból rossz, hogy ha ezt az ellenfél észreveszi, talán kevésbé rakja be rossz lappal. Vagy rosszúl gondolom?
Mennyit emelnétek itt, illetve mi az ilyen szitukban a megfelelő koncepció?
Akkor még van FE-d. (nem mintha el akarnád dobni)
Nem kell potnyi. bet: 4bb 3bet: 15.5bb szerintem olyan 26-28bb körül teljesen rendben van. Akkor még van FE-d. (nem mintha el akarnád dobni)
nálam ez ellenfélfüggő - Squeezre én is nagyrészt visszatolom, de értelmesebb ellenfél nem fog 4betet oop megadni.
Mondjuk egy átlagos szituációban jó az én 4betem. 4bb open 12 bb3bet raise 22-26
Szóval akkor az az össznépi megegyezés született, hogy a minraise inkább kerülendő(inkább push), de egy mr és potbet között emelés jó megoldás lehet hogy az ellenfélnek képzelt FE-t kreáljunk, jól mondom?
Szóval akkor az az össznépi megegyezés született, hogy a minraise inkább kerülendő(inkább push), de egy mr és potbet között emelés jó megoldás lehet hogy az ellenfélnek képzelt FE-t kreáljunk, jól mondom?
100 bb deepen olyan 2.1-2.5szörös 4bet az indokolt, ha már azzal commited lennél akkor a push