köszönöm a kommenteket... kielemzem ennek fényében
10 8 offot mutatott... csak azt nem értettem előről miért emelt 1200at amikor lent volt 3 szín és egy 2 3 4 5 10 board...
ő sem gondolhatta komolyan,h fog tudni dobatni...mondjuk tudott de ezt akkor nem sejthette
szvsz olcsón akart sd kerülni, lehet nevezni blockingbetnek is, vagy tudja a fene még minek.
vagy donkbetnek :D
mindenesetre eldobtam de tanultam belőle...
simán blockbetelhet 10 x- el riveren vagy bármi mással 2 pár stb CALL!
floppon nyomulni kellett volna, preflop lehetett volna emelés,bár ez nem biztos, mert élőbe nincs FE, riveren blocking betnek néz ki a dolog, de A-val is betelhetett kicsit, de ha nem 76, vagy flöss volt nála, akkor ő hibázott,bármi is volt nála
ezt a 67-et felejtsétek már el, egy 6 fős limpelt partiba, nagyvakból nem fog belehívni egy "jó" tag játékos gutshottal.
bár élőbe minden előfordulhat :D
flopon már nem volt 5way pot... ő emelt és előttem dobták 2n szoval egyből már csak 1 ember ült mögöttem. Calloltam csak mert nagyvabol egy 10-x re tettem és az erősödhet... Turn check után meg tehettem pl szin vagy sorhuzora aki szeretne egy ingyen lapot....
Preflop miért izmozzak 44-el callinstatinok ellen? lesz a potban flopra 4000-5000 és ha nem szettesedek dobhatom a kukába a 4es párt. Nem?
:D :VD:Ss
Meg kell mondanom, hogy nagyon szépen, okosan játszotta meg a lapját.
Azt is elfogadom, hogy fékeztél a szeteddel, nagyobb kockázat, nagyobb haszon elv alapján.
Értelmes fickóval játszottál. és egy igen kifinomult blöfföt adott elő.
Szerintem, a dobás és a megadás is elfogadható ebben az esetben.
Értelmes fickóval játszottál. és egy igen kifinomult blöfföt adott elő.