sss-ek is vannak akik 92%-ban sb stealelnek és 82%-ban dobnak 3betre, i love them.
Ilyeneket szét kell 3betelni amúgy.
Nagyon szar ennyit lopni és biztos többet nyerne (kevesebbet bukna) ha nem így csinálná.
Amúgy BB steal wtf?
Na jó, nem nagyon rossz, de rossz. Nekem jóval kevesebb a stealem és mégis magasabb a steal success, pedig 1k-n többször játszanak vissza.
mert az ellenfelek robotok. btw mikor cseréljek nálad olajat?
mert az ellenfelek robotok. btw mikor cseréljek nálad olajat?
nyílván atom távol áll az optimálistól, de egyszerűen nem értem, hogy lehet ezzel 50% successe és hogyhogy nem játszanak rá vissza...
az nem elég visszajátszás hogy az esetek felében nem dobnak?
azt hittem jó vagy számokban.
azt hittem jó vagy számokban.
próbáld ki a 100%-os stealt, igencsak úgy fogod érezni, hogy visszajátszanak rád, ha 50-es succesed lesz.
amúgy sem +ev jobban visszajátszani, ez kb azt jelenti, hogy a bb 35, az sb meg 15 %-os range-re bővíti ki a defending stuffot, ha bb tovább bővítené, akkor már alig lenne jobb a lopó range-nél, sb meg nem csinálhatja, mert nem ő zárja az akciót és bb előbb-utóbb sokszor fogja flatelni és cold4betelni. kb bármilyen steal rangenek 50% körül lesz a successe épp az ilyen alkalmazkodások miatt. szerintem 50% steal success teljesen korrekt visszajátszás ügyben, több és kevesebb is hiba lenne az állománytól.
ha meg sb stealnek is 50% a successe, az meg pont azt jelenti, hogy kb breakeven range-el játszik vissza bb, amit csak a pozíciós előnye miatt tud +evre hozni, de a széles range-el védekezés sokkal exploitable-bb, mint ugyanazzal támadni, ezért inkább ilyen 40%-al játszanék én is vissza, pl top30% + random 10%.
ftp 1000-en is van egy reg, aki 100%-ban stealel buttonról és sb-ről, csak ő postflop is tud játszani, elég nehéz visszajátszani rá, pedig 70%ban dob 3betre default.