BaLa
Válasz V.Peti kommentjére
2010. febr. 16. 18:44

sss-ek is vannak akik 92%-ban sb stealelnek és 82%-ban dobnak 3betre, i love them.

Ja, az fun. :)

BaLa
Válasz BaLa kommentjére
2010. febr. 16. 18:46

Ilyeneket szét kell 3betelni amúgy.

titcar
Válasz BaLa kommentjére
2010. febr. 16. 19:09

Nagyon szar ennyit lopni és biztos többet nyerne (kevesebbet bukna) ha nem így csinálná.

Amúgy BB steal wtf?

Na jó, nem nagyon rossz, de rossz. Nekem jóval kevesebb a stealem és mégis magasabb a steal success, pedig 1k-n többször játszanak vissza.

nyílván atom távol áll az optimálistól, de egyszerűen nem értem, hogy lehet ezzel 50% successe és hogyhogy nem játszanak rá vissza...

V.Peti
Válasz titcar kommentjére
2010. febr. 16. 19:15

mert az ellenfelek robotok. btw mikor cseréljek nálad olajat?

Littlemage
Válasz V.Peti kommentjére
2010. febr. 16. 22:28

mert az ellenfelek robotok. btw mikor cseréljek nálad olajat?

titcarnál már megvolt, azert is tunt fel neki :)

sy, nem hagyhattam ki :D

Romsy
2010. febr. 17. 1:26

nyílván atom távol áll az optimálistól, de egyszerűen nem értem, hogy lehet ezzel 50% successe és hogyhogy nem játszanak rá vissza...

az nem elég visszajátszás hogy az esetek felében nem dobnak?

titcar
Válasz Romsy kommentjére
2010. febr. 17. 5:27

az nem elég visszajátszás hogy az esetek felében nem dobnak?

egy aránylag normál stealelő ellen se dobnak sokkal többször és cbettel is kb. ugyanolyan arányban elviszi a potot, mint aki a "normálisan" lopkodja a vakokat. tehát szerintem nem :)

Romsy
2010. febr. 17. 5:54

azt hittem jó vagy számokban.

titcar
Válasz Romsy kommentjére
2010. febr. 17. 6:28

azt hittem jó vagy számokban.

bocs :( bővebben? :D

Romsy
2010. febr. 17. 7:45

próbáld ki a 100%-os stealt, igencsak úgy fogod érezni, hogy visszajátszanak rád, ha 50-es succesed lesz.

amúgy sem +ev jobban visszajátszani, ez kb azt jelenti, hogy a bb 35, az sb meg 15 %-os range-re bővíti ki a defending stuffot, ha bb tovább bővítené, akkor már alig lenne jobb a lopó range-nél, sb meg nem csinálhatja, mert nem ő zárja az akciót és bb előbb-utóbb sokszor fogja flatelni és cold4betelni. kb bármilyen steal rangenek 50% körül lesz a successe épp az ilyen alkalmazkodások miatt. szerintem 50% steal success teljesen korrekt visszajátszás ügyben, több és kevesebb is hiba lenne az állománytól.

ha meg sb stealnek is 50% a successe, az meg pont azt jelenti, hogy kb breakeven range-el játszik vissza bb, amit csak a pozíciós előnye miatt tud +evre hozni, de a széles range-el védekezés sokkal exploitable-bb, mint ugyanazzal támadni, ezért inkább ilyen 40%-al játszanék én is vissza, pl top30% + random 10%.

ftp 1000-en is van egy reg, aki 100%-ban stealel buttonról és sb-ről, csak ő postflop is tud játszani, elég nehéz visszajátszani rá, pedig 70%ban dob 3betre default.

Élő ügyfélszolgálat