BaLa
Válasz BaLa kommentjére
2008. márc. 25. 13:06

Bár jobban belegondolva, ha szettel is mindig visszaemelünk a cbet-re ilyen száraz flopon, akkor jó lehet a raise, mert néhány jobb lapot eldobathatunk, ugyanakkor nehezebben lesz readelhető a szet. Bár én azzal se emelnék itt vissza, hátha turnre feljön egy A vagy K és feljavul az ellen.:)

water2
Válasz BaLa kommentjére
2008. márc. 25. 13:31

De ahhoz, hogy ezt megcsináljuk, nincs szükségünk 77-re. Márpedig ha mindig ezt tesszük, akkor a jobb játékosok NL400-on simán visszajátszhatnak ránk, de még lejjebb is. Pl.: szettel flop bet/call, turn check/raise, vagy néha reraise blöff flopon. Szerintem...

Nem akarom ide beszúrni Kisrapi "7." hozzászólását, de valahogy én is így gondolkodom.
Ha megadja, akkor megnézem, hogy mi a törn és ha tovább erősködik, akkor bedobom.
De ha végigcallol-om az egészet, akkor lehet, hogy mégtöbbet veszítek, mert halvány lila gőzöm sincs róla, hogy mije lehet és még bátorságot is nyer vele, amiért nem emeltem vissza és símán kinyom a játszmából még akkor is ha nincs csak magas lapja.

BaLa
Válasz water2 kommentjére
2008. márc. 25. 13:44

Nem akarom ide beszúrni Kisrapi "7." hozzászólását, de valahogy én is így gondolkodom.
Ha megadja, akkor megnézem, hogy mi a törn és ha tovább erősködik, akkor bedobom.
De ha végigcallol-om az egészet, akkor lehet, hogy mégtöbbet veszítek, mert halvány lila gőzöm sincs róla, hogy mije lehet és még bátorságot is nyer vele, amiért nem emeltem vissza és símán kinyom a játszmából még akkor is ha nincs csak magas lapja.

Ha olyan az ellenfél, aki sokszor folytatja az emelést a turnön, akkor a raise szerintem is sokkal jobb a megadásnál. Csak akkor call, ha az ellenfél ritkán emel újra a turnön lap nélkül (és szerintem a játékosok többsége ilyen, ha oop). De ezt én is írtam feljebb.:)

makkkiraly
Válasz BaLa kommentjére
2008. márc. 25. 14:06

Ha olyan az ellenfél, aki sokszor folytatja az emelést a turnön, akkor a raise szerintem is sokkal jobb a megadásnál. Csak akkor call, ha az ellenfél ritkán emel újra a turnön lap nélkül (és szerintem a játékosok többsége ilyen, ha oop). De ezt én is írtam feljebb.:)

Ez igaz én is kevés olyan játékossal találkoztam aki elsüti kétszer a contbetet. De ennek csak örülünk:)

Élő ügyfélszolgálat