Póker Fórum Archívum > No-limit Hold’em cash game stratégia topikja > Általános indulási stratégia 5max asztalokra holdemben

SötétEgér
2009. okt. 27. 0:20

Általános indulási stratégia 5max asztalokra holdemben

Kíváncsiságból fordulok hozzátok,hogy ti hogyan indutok 5max asztalokon különböző pozíciókon, ezzel elsősoron a játékomat szeretném fejleszteni. Én például úgy játszom 5maxon, hogy minden legitim lapot megjátszok, kivéve UTG.
UTG-ben eldobom a KJ, QT szerű lapokat, és a kisebb SC-ket.
Ez az alapstratégia átlag, passzív asztalokon jó? Vagy ha nem, akkor mit lehetne változtatni?
A legnagyobb problémám viszont az, hogy hogyan alkalmazkodjak egy olyan asztalon ahol balomon maniac ül?
Minden nemű választ előre is köszönök!

DM

ashnur
Válasz SötétEgér kommentjére
2009. okt. 27. 14:00
mehi
Válasz SötétEgér kommentjére
2009. nov. 3. 9:32

Kíváncsiságból fordulok hozzátok,hogy ti hogyan indutok 5max asztalokon különböző pozíciókon, ezzel elsősoron a játékomat szeretném fejleszteni. Én például úgy játszom 5maxon, hogy minden legitim lapot megjátszok, kivéve UTG.
UTG-ben eldobom a KJ, QT szerű lapokat, és a kisebb SC-ket.
Ez az alapstratégia átlag, passzív asztalokon jó? Vagy ha nem, akkor mit lehetne változtatni?
A legnagyobb problémám viszont az, hogy hogyan alkalmazkodjak egy olyan asztalon ahol balomon maniac ül?
Minden nemű választ előre is köszönök!

DM

Nem tudom. A KJ, QT, UTG-ből való eldobása nekem egy kicsit sablonos.
Szerintem -megfelelő ellenfél, és asztal esetén- nyugodtan lehet vele emelni 4BB-t. 5maxom azért ezek nem olyan rossz kezek...
Maniac: várd ki a lapot. Szerintem ilyen egyszerű

Élő ügyfélszolgálat