No offence, de ha PS ultraalacsony fee/buyin aranya, es a piacon talalhato legjatszhatobb struktura ellenere csak 2% ROIt sikerult osszelapatolni (BRra vonatkozo kijelenteseid alapjan ugy sejtem $10 koruli avg. buyinnel), akkor az nem biztos, hogy a nehez mezony hibaja :) Masik dolog hogy PS-en SNE alatt egyaltalan nem eri meg rakeback ribanckodni, a kis termek millioszor jobb promokat nyujtanak. Harmadik eszrevetel; csak a PA kozossegeben van vagy 5 CG edzo, velemenyem szerint eselytelen, hgoy valoban hozzaerto segitseget kapj akarkitol ingyen. Elkepzelheto, hogy feleslegesnek/soknak tunik a bankrollod jelentos szazalekat befektetni coachingba, de 1000%, hogy sokkal jobban kijossz belole hosszu tavon. Egyebkent ezt mar joval korabban meg kellett volna lepned szvsz, es akkor nem 2, hanem mondjuk 6-8% ROIval hasitottal volna 6max SNGn.
GL&BUEK :)
No offence, de ha PS ultraalacsony fee/buyin aranya, es a piacon talalhato legjatszhatobb struktura ellenere csak 2% ROIt sikerult osszelapatolni (BRra vonatkozo kijelenteseid alapjan ugy sejtem $10 koruli avg. buyinnel), akkor az nem biztos, hogy a nehez mezony hibaja :) Masik dolog hogy PS-en SNE alatt egyaltalan nem eri meg rakeback ribanckodni, a kis termek millioszor jobb promokat nyujtanak. Harmadik eszrevetel; csak a PA kozossegeben van vagy 5 CG edzo, velemenyem szerint eselytelen, hgoy valoban hozzaerto segitseget kapj akarkitol ingyen. Elkepzelheto, hogy feleslegesnek/soknak tunik a bankrollod jelentos szazalekat befektetni coachingba, de 1000%, hogy sokkal jobban kijossz belole hosszu tavon. Egyebkent ezt mar joval korabban meg kellett volna lepned szvsz, es akkor nem 2, hanem mondjuk 6-8% ROIval hasitottal volna 6max SNGn.
GL&BUEK :)
uuugghhhh es telleg, ez most ego :D
soorrrryy, sok az asztal :)
akkor csak az utolso kijelentesem allja meg a helyet
Ez, hogy valaki ingyen coacholjon aki nl50 de inkább nl100felett nyerő reg nem hiszem, hogy lesz. Referenciának ott vannak a grafjaik stb... Másrészt ő is rengeteg munkaórát és pénzt fektetett bele, hogy odakerüljön ahova, magyarul ezt ingyen nem fogja senki csak így átadni plussz a szabadidejét rádáldozni.
Ha gyorsan akarsz fejlődni akkor Leggo előfizetést ajánlom, intenzív vidónézés jegyzetelés stb vagy tényleg fizess egy coachot. Esetleg olyat is lehet, hogy a winningsed x %-át pl felajánlod...
gl
Pont egy ilyen topikot kerestem, ezt találtam a legmegfelelőbbnek.
Szóval én is cg játékossá szeretnék válni, amihez keresem a megfelelő coachot. Az akadémián hirdető coachok közül most senki nem fogad (bigacsigán kívül, de ő rá sajnos nincs meg a rollom), így nl20-nl30-as tétekhez keresnék oktatót. Privátba tudok küldeni magamról referenciát, röviden annyit, hogy ongamen tolom nl20-on, ahol 60k hand alatt 6bb/100-at sikerült eddig összezsugáznom, de az nl30-as shotjaim rendre balul sültek el.
A szintlépés(ek)hez kellene tehát segítség, nem lenne rossz nyárig megvetni a lábam nl50 környékén.
Up!
Nem nagyon volt érdeklődő, így teszek még egy próbát, sorry a dupla HSZ miatt.