Egy apro segitseg keres
Udv! Mar 1 honapja minden egyes nap pokerezem, tanulgatom. Feltoltottem 20$ t csak ugy a hecc kedveert hogy megnezzem mit tudok. Elegge ingadozos a jatekom, pedig feszes-agressziv stilust alkalmazom folyton. Lehet kedvfuggo a jatek, vagy en nemtudom. Tobb oldalas konyvet olvastam mar, hand elemzeseket, videokat, csomo ept, wsop videokat es egyeb cash game s videokat neztem mar meg hogy okuljak, de egyenlore semmi... Kezdo kezeket is mar fejbol tudom, pozicio szinte mindent. Mar nemtudom mit olvassak vagy nezzek at, ezert azzal a kerdessel fordulok, hogy mit ajanlotok a javulasra?
Koszonom a valaszokat elore is! Elnezest az ekezetert, de telefonon vagyok.
elöször is talald ki hogy mit szeretnel jatszani,aztan ha meg van akkor szinte minden témában található itt is és google is tananyag
Cash game, de amiket az oldalon talaltam cash gamerol mindent elolvastam :/ Es mar nemtudom miteve legyek.
20 dollárt melyik limitre javasolták, mint elegendő, mármint BRM szempontból?:rolleyes:
Nem javasoltak, olvastam BRM rol hogy kb a 10% aval erdemes jatszani, szval 2$ral jatszottam folyton, hol ment hol nem..