k---vára jól megfogalmazta! ennyi! ha kifekszel a sinekre és becsukod a szemed, akkor szted elüt a vonat? :)
Ezzel azt akarod mondani, hogy nem értesz egyet azzal, hogy ha valaki drawal oddson kívül callol akkor hosszú távon hibázik?
A vonatos hasonlatot meg nem igazán értem hogy jön pókerhez és a hosszú távhoz....
Nem tudok mit kezdeni minbetekkel, most nem találok rá HH-t, de mit tennétek az alábbi helyzetben?
UTG belimpel, CO-ból KQo-al potnyit emelek, BB call, UTG call.
Majd pl K83, de kétszínű ! flopon UTG belenyit 1BB-t.
Elcseszi a partit.
1. Ha belemegyek a játékába callal vagy nem elég nagy emeléssel, akkor ingyenlapot adok FD-nak (és még BB is jön utánam)
2.a) Visszaemelek pot közelit, kiűzöm a nagyvakot. És mivel nem tudott hibára kényszeríteni UTG, őt is kiűzöm.
2.b) Visszaemelek, de szépen becsapdázott setjével, talált két párjával, coldcallol, és pozin kívül folytatja tovább turnon is a minbetet (1BB).
Vagy leteszteli a lapom, és hibára kényszerít, vagy csapdáz.
Mit lehet tenni minbetelők ellen?
Én várni szoktam amég ezek elfogynak kb 3 perc. egyik másiknak be jönn de akkora azok le nyugodnak. kb 20 prc mulva mert vesztegetnek, akkor ujra rájuk jönn de ott már könnyeb ki forgatni őket.
Nem tudok mit kezdeni minbetekkel, most nem találok rá HH-t, de mit tennétek az alábbi helyzetben?
UTG belimpel, CO-ból KQo-al potnyit emelek, BB call, UTG call.
Majd pl K83, de kétszínű ! flopon UTG belenyit 1BB-t.
Elcseszi a partit.
1. Ha belemegyek a játékába callal vagy nem elég nagy emeléssel, akkor ingyenlapot adok FD-nak (és még BB is jön utánam)
2.a) Visszaemelek pot közelit, kiűzöm a nagyvakot. És mivel nem tudott hibára kényszeríteni UTG, őt is kiűzöm.
2.b) Visszaemelek, de szépen becsapdázott setjével, talált két párjával, coldcallol, és pozin kívül folytatja tovább turnon is a minbetet (1BB).
Vagy leteszteli a lapom, és hibára kényszerít, vagy csapdáz.
Mit lehet tenni minbetelők ellen?
még csak most regeltem ide.
igazán az akadémián keresztüli jelszós versenyek érdekelnének. Ebben segíthetnétek, hogy mi merre. Köszi
igazán az akadémián keresztüli jelszós versenyek érdekelnének. Ebben segíthetnétek, hogy mi merre. Köszi
..én általában vissza minraise-elek...
Jajj, ne legyél már ennyire negatív! Pozícióban vagy egész jó lappal, simán kontrolálhatod az egész leosztást. Általános szabály, fél pot alatti donkbetekre raise akár any2-val is. Nagyrészt dobnak. Ha nem megnézed a turnt mit alkotnak. Ráadásul 3way egyáltalán nem tragédia, hogyha kiűzöd legalább az egyiküket egy top párral. Ha tartott és nem esett le a draw folytathatod turnon is a betet. Olyan betsizinggal, hogy az esetleges fd-t még benntartsd, de rossz oddsokkal! Ha meg nem jött le a flush de mégis meggajdul, akkor dobható akár egy passzívabb ellen. Nem kell tönkremenni TPGK-val feltétlen..
Valami ilyesmi. :)
ha képes három utcán blöffölni akkor call, call, call
amúgy pedig romsy és raise