Emlékeztetők....
Ti raktok ki valami emlékeztetőt, vagy szabályokat az asztalra, vagy a monitor mellé????
Persze leginkább a fejemben kellene ezeknek lenni. Szomorú vagyok, és örülök is...
Például ilyesmit, hogy TPTK-val nem adok meg all-int, stb.
Ugyanis elment 5-6 beülőm. de TUDOM, HOGY AZ ÉN HÜLYESÉGEM MIATT!!!!!
Akkor balfékségeket csináltam, hogy ihaj. 9es TPTK-el elfogadtam az all-inját persze preflop raise után. Izmozás vakharcban AJ , persze vs AK...
T8294 boardon elfogadtam az allint TPTK-val, mert nem hittem el a QJ-t..
volt mégegy AJ vs AK, meg volt AK vs KK, s ezek mjdnem mind teljes beülős partik voltak. Eszméletlen nagy hibák ezek, max. fele veszteséggel megúszhattam volna. S mindezek ellenére is termeltem egy beülő pluszt, de ez lehetne kb. 3-4....
A játék elején valami miatt mindig elindulok minuszba,a fegyelmezetlenségem miatt.
Du-i sessionöm végét is elcsesztem, mert odaadtam 1.5 beülőmet AK-vak KQQ flopon.... végül két párrá javultam, de ott volt a dáma.
szóval annak örülök, hogy ezek ellenére is nagyon jó eredménnyel zártam napot, de lehetne másfélszer jobb is.... de így is 1100 hand alatt megjött a +7 beülő....
Ti raktok ki valami emlékeztetőt, vagy szabályokat az asztalra, vagy a monitor mellé????
Például ilyesmit, hogy TPTK-val nem adok meg all-int, stb.
A játék elején valami miatt mindig elindulok minuszba,a fegyelmezetlenségem miatt.
Egyszerűen nem értem, de velem is álltalában ez történik. Kb. az első 15-30 percben elbukok 1-1,5 beülőt. Nekem mindig utána indul be a parti. :) Lehet hogy beülés után egyből sitout-olni kellene kb 10 percig, és addig netezgetni.
Egyszerűen nem értem, de velem is álltalában ez történik. Kb. az első 15-30 percben elbukok 1-1,5 beülőt. Nekem mindig utána indul be a parti. :)
No, most picit visszafogtam magam :) Bár szerintem így is eldorbézoltam egy beülőt. de csudálatos eredménnyel zártam, 362 hand, majd 3 beülő.
LOL, nekem vannak ilyenek. Leginkább papírra szoktam írni: AJ-vel nem adok meg SB-ből emelést 18/10-es játékos hívására! (És még azt is hozzá szoktam írni, hogy jegyezd meg, Te idióta!) :)
pahud vagy gametime+
pahud vagy gametime+
Nálam áll egy halom cetli az asztalon, amit teleírkálok ilyenekkel. Szerintem elég hasznos dolog. A leglátványosabb fejlődést pl az hozta, amikor elkezdtem strigulázni azokat a beulőket amik egyertelmuen rossz jatek miatt mentek el.
Ezt szó szerint a monitorra ragasztottam. 2-3 nap mulva látván mennyit is buktam emiatt, mondhatni egyből le is szoktam ezekről a megadásokról.
Ami mostanában nagyon bejön, hogy írom a hibáimat egy A4-es papírra játék közben, amiket egy két session után átnézek melyek tekinthetőek valóban hibának. Bármikor elkezdek pókerezni, előkapom a papírt és végigolvasom, ez kb 1 percet vesz igénybe. A lista amugy ugy kezdodik, hogy az elso 10 perc tight játék..
..... És még azt is hozzá szoktam írni, hogy jegyezd meg, Te idióta!) :)