Fish range belövése
Sziasztok,
Tartalom
- Fish Range belövése
- Second barrel Ev számítás
Ezt a számítást nyilván nem tudom fejben kiköhögni ezért nem a matematika topicba írtam.
A kérdésem arra irányul, hogy egy viszonylag ismeretlen fish (H38) mivel openraise callolhat ? 38/15öt játszik. 100%os flop fold to cbettel.
Nyilván ez nem minta és lehet hogy reg de most a példa kedvéért legyen egy közepes fish aki nem fog minden top párral ilyen partiban checkraise allin tenni a floppon.
Ezt a handet már bepostoltam korábban a handelemzőbe de most tüzetesebben szeretném kivizsgálni.
weaktight | Hand | KK - $0.02/$0.05 Zoom No Limit Holdem
Nyilván ezen a floppon cbetelünk.
Valószínűleg ha egy ilyen száraz floppon agrózna akkor brokelnék vele bár egy fish lehet nem gondol arra, hogy tök hülyeség itt checkraiselni és pont ezért lesz jó a line na mindegy..
Szóval cbetelünk ő callol.
Úgy gondolom, hogy a flop callja 55,77,88-1010, AJ,KJ, JQ és mondjuk egy 89et is beleteszek a rangebe. Kevés a hand de szerintem egy AK-t KQ-t eldobna.
A floppon 74%ban favorit vagyok egy ilyen calling range ellen.
Turnon radikálisan változik a helyzet a 10essel. 56%-ra csökken az előnyöm.
Utálnék itt checkraiset kapni mert alapvető startégia micron a bet/fold szisztéma ezért inkább pot kontroll miatt checkbackelek.
Riveren minden kártyán callozok ha normalis méretet emel értsd: kb. pot.
Ha checkel betelek és brokelok.
Levezetné nekem valaki matematikailag, hogy itt érdemes betelni vagy sem ?
Logika oké de a matek nem igazán megy.
Köszöntem
A 100% fold to cbet kevés hand alapján lesz gondolom, fish itt szerintem Amagasokat KQ-t sem biztos, hogy dob floppon, sem bármilyen párt, a turnön 56%-nál véleményem szerint jóval előrébb leszel a call range-e ellen, tiszta vbet szitu szerintem.
+ ha keveset nyit koraiból, akkor általában a nyitó range-e lesz a call vs 3bet range-e is.
Ebben a handben is látod, hogy mennyi value-t vesztettél, simán stackelhetted volna az arcot. Overpárral 3bet potban 100bb deep egy fish ellen száraz boardon is stackelődni kell legtöbbször, 3 utca vbet jó. Itt turn betcalloznék, mert a feljövő fd miatt betolhatja sok mindennel meg persze Jx-ekkel is.
Többször is látom tőled, hogy overpárokat passzol flop vagy turn, mert úgy érzed hogy a micro tétes ellenfeleid majd dobni fognak, pedig általában az lesz az igaz, hogy stackelődnek top párral.
Igen mivel zoomolok és mindig a szettet látom a flop Ch/c turn ch/bet/raise linera! :(