Én Paradiseon játszom HU SNG-t. Itt annyiból jó, hogy 3+0.15€-s a legkisebb, szóval lehet könnyű ellenfeleket találni ilyen téten is. Igazán nehézzel eddig 1* találkoztam.
150 meccs: 54% ROI
Nekem ez jobban megy mint a cash vagy MTT, szóval ezt játszom, de egyébként átlagpókeresnek nem kifizetődő, mert csak 1 asztalon tudsz játszani.
Kerestem HU EV táblázatot (stack/BB függvényében persze), de sajnos nem találtam, pedig érdekes lenne.
A másik gondom, hogy Paradise HandHistoryjátnem igazán olvassa semmi.
Ha valaki tud más helyet, ahol lehet jól HU-ozni, ossza meg velem.
Egy HU cashgamenél, ha kb 100BB-d van, gyakorlatilag a kezek 75%-ával lehet játszani szerintem. De a lényeg valóban az ellenfél kiismerése, és az a szerinti játék, ahogy Gábor mondta.
Ennek oka, hogy nagyon kevés showdown van.
Ja, és játszottam párat PartyPokeren, de a beülő 20%-a a jutalék. Nem mondok rájuk semmit...
Gondolkodom, hogy belevetem magam a heads-upba.Érdemes ezt mondjuk NL50-en csinálni?A rake azért elég jelentős ebben az esetben nem?
HU
Nekem mostanában jól alakultak a dolgok. Ma és tegnap 2-2 egyasztalos tournamentet nyertem a neten. Plusz tegnap egy többasztaloson második lettem, de az talán pec volt. Röviden összefoglalva:
Tescos pókerkészlet: durván 1000 forint
Elcsípni egy blöff-all int a heads upban: felbecsülhetelen.
Vmit nm lehet pénzért megvenni. Minden másra ott a heads up!:D
Nemrég vettem meg a Harrington versenystratégia első két kötetét, és a másodikban van heads up stratégia. Elég jónak tűnik, van shorthanded játék is benne. Harrington leírja, hogy a banki esély mindig megvan ahhoz, hogy szinte bármivel tartsuk a tétet. Ugye ez kisvaknál 3:1, ami elég jó. Az is benne van, hogy a legrosszabb kezdőkéz a 23o. Van benne egy elég részletes besorolása a kezdőkezeknek, pl a legjobb 10-20-30%. Ezek mellett D'Agostino és Ivey párbaja (2004 Turning Stone) végig szerepel benne (Ivey nyerte), részletes elemzéssel. Nagyon jónak tartom ezt a második kötetet, sokat tanultam belőle!
HU-ban nem a lapokat játszod, hanem az ellenfeled. Ki kell ismerni és, ahhoz alkalmazkodóan kell játszani. Már alsó párral és magas lappal is nyerő lehetsz a lényeg a nyomásgyakorlás. Én nemrég kezdtem HU-t játszani és eddig bejön.
Sziasztok!
Kifejezetten HU-t nem szoktam játszani, azonban amikor olyanom van, néha van egy-egy sng. Legutóbb belefutottam egy érdekes játékosba és játékstílusba és igaziból nem tudtam, mit csináljak vele. Mondjuk a végén megnyertem, mert én jobb jövőlátó vagyok :)
Szóval, ki mit csinálna, ha végignyom 1-1.5 órát, végigver mindenkit, kiejt mindenkit, aztán a kis k*cs*g, aki bennmaradt, gyakorlatilag non-stop pf allint játszik HU-ban?
Én egyszerűen nem tudtam mit csinálni, folyamatosan fos lapok jöttek, amivel se all-int nem mertem hívni, amikor én beszéltem először, se megadni nem mertem velük, és hiába vártam valami ütősebb lapra, egyszerűen nem jött semmi, a vakok meg zabáltak nagyon gyorsan.
Tudom,h HU-ban elsősorban az ellenfelet játszuk meg,a lapunk csak másodlagos,de érdekelne,h ki hogy játsza meg az Ax-kezeit...Egy átlagos agresszív játékos ellen... mehet velük a 3bet?
Illetve,egy jó agresszív játékos ellen,milyen rangel 3/4betelünk?(csak úgy kb-re:))
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Titan Pokeren a 10 dolláros Heads-up SNG-ken mennyi a terem jutaléka: 0.5 vagy 1 dollár?
Köszi a segítséget előre is!
Hát gondolom oda van írva hogy 10+1 vagy 10+0,5:)
ált. 10+1 szokott lenni
Jó ötlet, de egyelőre még nem telepítettem a szoftvert a gépemre, így nincs rálátásom a teremre. Amit tudok, hogy pl. a Party Pokeren 10+1, míg például a Poker Starson 10+0.5 van. Úgyhogy a Titanon elvileg bármelyik lehet.