Hullámvasút?
Sziasztok!
Szerintetek mekkora hullámzás tekinthető normálisnak NL 6 max asztalon. Egy hónapja próbálgatom 25 NL-en, az egyenlegem időnként 3-4 beülő hullámzást mutat. Ez rendben van, vagy lesz ez még nagyobb is ?
Üdv: Z
3-4 teljesen normális. Sőt lesz az még nagyobb is. Aki még nem élt át 10 buyines bukó szériát, az csak azért van, mert nem játszik elég ideje.
Volatilitás
A 3-4 buyin ingadozás standard-nek tekinthető. Minél magasabb téten játszunk, annál nagyobb lehet az ingadozás.
Így például NL400-on és afölött, ha valaki stabil nyerő is (3+ PTBB/100), attól még simán beleszaladhat egy 10-15 buyin-es bukó szériába mondjuk 10 ezer hand alatt.
Saját tapasztalataim alapján kb. 200 ezer partinként pedig előfordul egy-egy 25-35 ezres nullás széria is.
A 3-4 buyin ingadozás standard-nek tekinthető. Minél magasabb téten játszunk, annál nagyobb lehet az ingadozás.
Így például NL400-on és afölött, ha valaki stabil nyerő is (3+ PTBB/100), attól még simán beleszaladhat egy 10-15 buyin-es bukó szériába mondjuk 10 ezer hand alatt.
Saját tapasztalataim alapján kb. 200 ezer partinként pedig előfordul egy-egy 25-35 ezres nullás széria is.
Engem személy szerint eléggé megviselnek ezek a negatív szériák...nl100-on játszom éppen (még nem igazán megy sajnos, kb 0-án tudom magam tartani 20.000 leosztás óta), és eddig itt 7 buyines minusz volt a max negatívban, de tegnapelőtt egy 4,5 buyines minusz jött össze 4 óra alatt...
Ezek szerint még nem kell magamat elásni?
:) :)
Előfordul az ilyen...
Ajánlom neked a PokerTracker-t, azzal szerintem könnyen ki lehet deríteni, hogy hol szökik el a pénzed. Itt a pokerakademia.com-on is olvashatsz e témában cikkeket.
:)
Merre jártál Kanrich? Mostanában nagyon hallgatag voltál. Remélem "csak" a sok-sok nyertes parti miatt kellett nélkülöznünk... ;)
:)
Merre jártál Kanrich? Mostanában nagyon hallgatag voltál. Remélem "csak" a sok-sok nyertes parti miatt kellett nélkülöznünk... ;)