microstakes coaching.
sziasztok.
magyarországon nincs nagy divatja ennek, de én azért bepróbálkozok vele, valahogy kényszeresen okíthatnékom van, szivesen adnék tovább dolgokat.
nem én vagyok a világ legjobb játékosa, sőt, még a limitemen (NL50) is vannak nálam jobbak, mindezek ellenére szerintem alkalmas vagyok a tanár szerepre az alapvetően kritikus és analitikus hozzáállásom miatt.
(NL50-en ragadtam, mert folyamatosan ki kellett vennem pénzt, és így nehéz bankrollt építeni, ez ismerős lehet pár embernek)
amit én tudok nyújtani:
- megpróbálom bemutatni és megtanítani a helyes gondolatmenetet az adott partiban.
- rengeteg oktatóanyagot küldök és ajánlok.
- elkérem az utolsó két session összes handhistory-ját, és megtalálom az alapvető leakeket a játékodban.
- közös session és/vagy felvett videó kielemzése.
- megtanítom használni a HUD-ot, vékonyan valuebetelni, drawkkal játszani, stb.
ami részedről feltétel:
- NL25 (NL10-en játszóknak túl drága vagyok, NL50-esnek pedig nincs szüksége rám)
- ingyenes programok feltelepítése, teamviewer és skype, és ebből következően gyors internet kapcsolat
egy óra 90 perc, az ára 25 dollár (1 buyin).
ha az első órán úgy érzed nem tanultál semmit, akkor ingyen volt.
sziasztok.
magyarországon nincs nagy divatja ennek, de én azért bepróbálkozok vele, valahogy kényszeresen okíthatnékom van, szivesen adnék tovább dolgokat.
nem én vagyok a világ legjobb játékosa, sőt, még a limitemen (NL50) is vannak nálam jobbak, mindezek ellenére szerintem alkalmas vagyok a tanár szerepre az alapvetően kritikus és analitikus hozzáállásom miatt.
(NL50-en ragadtam, mert folyamatosan ki kellett vennem pénzt, és így nehéz bankrollt építeni, ez ismerős lehet pár embernek)
amit én tudok nyújtani:
- megpróbálom bemutatni és megtanítani a helyes gondolatmenetet az adott partiban.
- rengeteg oktatóanyagot küldök és ajánlok.
- elkérem az utolsó két session összes handhistory-ját, és megtalálom az alapvető leakeket a játékodban.
- közös session és/vagy felvett videó kielemzése.
- megtanítom használni a HUD-ot, vékonyan valuebetelni, drawkkal játszani, stb.
ami részedről feltétel:
- NL25 (NL10-en játszóknak túl drága vagyok, NL50-esnek pedig nincs szüksége rám)
- ingyenes programok feltelepítése, teamviewer és skype, és ebből következően gyors internet kapcsolat
egy óra 60 perc, az ára 25 dollár (1 buyin).
ha az első órán úgy érzed nem tanultál semmit, akkor ingyen volt.
Ez most ugye vicc? :)
szerintem sem vicc, es en is kivancsi vagyok mit sikerul kihozni belole, ugyanakkor amit Polacheck is ajanlott, az jo otlet...
Polacheck: az legutolsó a terv része volt:).
nem, komolyan gondolom, szeretnék valami hasznosat csinálni, ha valaki sokallja az órabért, akkor elmondom, hogy arra az eredeti időtartam (1 óra) legalább két-kétésfélszeresét fogom még eltölteni rákészüléssel.
ha nincs igény rá, akkor nincs, lehet hogy ingyen sem lenne, nem fogok összetörni:). ez csak egy próba.
Egy próbát megér.
A gond ugye az, hogy aki ebből szeretne valamennyi pénzt kihozni, az nem fog edzésre szánni pár beülőt, mert rövidtávon nem nyereséges neki.
A kezdők pedig nem tudják, hogy hosszútáv, hosszútáv, hosszútáv.... :D
Lehet először ezt kellene elmagyarázni nekik.
bőven túl drága hatvan percért ennyit elkérni szerintem.
Egy próbát megér.
A gond ugye az, hogy aki ebből szeretne valamennyi pénzt kihozni, az nem fog edzésre szánni pár beülőt, mert rövidtávon nem nyereséges neki.
A kezdők pedig nem tudják, hogy hosszútáv, hosszútáv, hosszútáv.... :D
Lehet először ezt kellene elmagyarázni nekik.
bőven túl drága hatvan percért ennyit elkérni szerintem.
Szerintem is arányaiban elfogadható az órabér, sok sikert a megvalósításhoz!