Miért is vagyok vesztő játékos?
Miért is vagyok vesztő játékos?
Tudom, hogy a kérdésre nem egyszerű a válasz és elég összetett, de mégis ebben kérem most a segítségeteket, hogy miért nem sikerül nyernem egy jó ideje.
A Partyn kezdődött egy ideje, és most az Everesten folytatódik, a két terem között pihentem 3 hetet, de sajnos az eredmények így is elkeserítőek. Mindkét teremből berakok a PT-ből képet, de kérésre bármilyen adatot, vagy HH-t berakok.
Nagyrészt 6max NL25-on játszom, a mintákban van egy kis 6max NL50 is. Általában 4-6 asztalon játszom. Úgy érzem tisztában vagyok a játéktechnikai elemekkel,olvastam könyveket,néztem videókat,a tanultakat alkalmazni is tudom, mégis az eredmények alapján úgy tűnik, mintha donkolnám el a pénzem…Minden session után megnézem a nagy bukó és nyerő handeket, és végiggondolom, hogy mit kellett volna máshogyan csinálni. Ami külön érdekes, hogy ezen a szinten a PT adatok alapján nagyon kevés a jó játékos,a Party kicsit erősebb volt, de az Everesten a játékosok nagyon nagy része ezen az alapon vesztő játékos, hajmeresztő statokkal,mégis bukok ellenük.
Alapvetően a játékommal kapcsolatban azt érzem, hogy ha jó lapokkal indulok, akkor azokból nem tudom kihozni a maximumot, vagy levernek. Illetve valakinél vagy már eleve jobb lap van, vagy feljavul. De ezt az egész bukószériát nem akarom a bad beatek-re fogni, mert ez azokon jóval túlmutat.
A statokat tekintve érdekes, hogy az Everesten ~ 10K hand után az AKs, AQs,AQo veszteséges handek, sőt a KK is 0.76$-t hozott.
Várok minden ötletet, javaslatot, építő jellegű hozzászólást.
Köszönettel:Kérdező
A statos képek nagyon kicsik, én alig tudom olvasni, amugy sh gamerol van szó?
A statok tényleg nagyon szarul látszanak. Annyit sikerült kivenni, hogy kb 14/10-et játszol -----> NIT.
Ilyen statokkal nem sok keresnivalód van NL25-ön, pláne NL50-en. Meg kell tanulni egy normális indulótáblázatot, minden más csak azután jöhet.
Ja és mindezt NL10-en.
nem látni a statokat
Csinálj egy videót. Abból sok minden kiderül...
Sziasztok!Bocs,igen,most méreteztem át a képeket,most már jól láthatóak.
A statok tényleg nagyon szarul látszanak. Annyit sikerült kivenni, hogy kb 14/10-et játszol -----> NIT.
Ilyen statokkal nem sok keresnivalód van NL25-ön, pláne NL50-en. Meg kell tanulni egy normális indulótáblázatot, minden más csak azután jöhet.
Ja és mindezt NL10-en.
Túl feszes vagy, poziból lazulnod kell. Sokkal többet kell lopnod (CO,BTN-ről) és többet védened a vakjaidat, mert rengeteg pénz folyik ki a markodból ezzel a játékstílussal, álom vagy vakokban a lopásra. Szerintem vissza nl10re, max 4 asztal, sokkal lazábban és még jó sok videózás és fórum postolás! gl
Nem teljesen vág ide, de ezek közül melyik mutatja a 3betet?
Raised preflop