Cbetre milyen gyakran dobsz?
többet kell bluffraise-elni flopon
nem vagyok egy wp huszár, de elégedett vagyok így is, hiszen ha dobnám, jóval többet buknék vele
szívesen venném, ha ti is beraknátok grafit...
Cbetre milyen gyakran dobsz?
nem vagyok egy wp huszár, de elégedett vagyok így is, hiszen ha dobnám, jóval többet buknék vele
szívesen venném, ha ti is beraknátok grafit...
a fenti szűrésben 54%-ban
hmmm, visszavonom a nonsd részt, nekem sem olyan mint számítottam rá, de grafot nem teszek, mert csak 80 ilyen handet találtam 120k-s mintában. (csak az utóbbi 50-60k handben kezdtem el callolgatni, azóta 145 alkalomból 80 call, de ebben benne van az is amikor oop vagyok és úgy emelnek reám vala)
net: +210bb (sd +360, nonsd -150)
ahogy meglesz 200-250 db linkelem
pont, hogy minél alacsonyabb a 3bet és erősebb a range annál szarabb neked. kb. fit or foldot kell játszanod és még a tp-vel is sokszor hátul vagy. ha meg drawt floppolsz ritkán lesz FE az ellenfeled erős range ellen.
Bala +1. inkább dobok 100bb, mint call.
Tényleg nem éri meg, legalábbis ezekkel a kitevésekkel. A következő feltételekkel éltem:
1. A potban a vakok, egy pot emelés és egy pot méretű 3bet van, pozíció nem számít.
2. Bármilyen flop jön az ellnfél automatikusan all in megy vagy all int callol.
3. Bármilyen bigdrawnál rosszabb lapot eldobunk.
4. Bigdrawal, két párral, vagy jobbal all in megyünk.
Lehet, hogy a számításokba hiba csúszott és nem veszem észre, ha valakit érdekel és kiszámolja, engem érdekelne az eredmény. Ezekkel a feltételekkel 100 bb deepen 16%, 200 bb deepen 9% esély kellene arra, hogy lejavuljuk a nullszaldós megadáshoz. Durván 5% esélyünk van erre, tehát nem éri meg, bár sok gyakorlati jelentősége nincsen , de jó hogy felmerült. A baj az, hogy az esetek majdnem harmadában akkor is vesztünk, ha a flopon mi állunk jobban.