Póker Fórum Archívum > No-limit Hold’em cash game stratégia topikja > Mit csináljunk a suited connectorokkal a preflop 3betre?

BaLa
Válasz Knish kommentjére
2009. dec. 6. 20:09

Cbetre milyen gyakran dobsz?

Romsy
Válasz Knish kommentjére
2009. dec. 6. 20:09

többet kell bluffraise-elni flopon

Knish
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 6. 20:14

nem vagyok egy wp huszár, de elégedett vagyok így is, hiszen ha dobnám, jóval többet buknék vele
szívesen venném, ha ti is beraknátok grafit...

Knish
Válasz BaLa kommentjére
2009. dec. 6. 20:17

Cbetre milyen gyakran dobsz?

a fenti szűrésben 54%-ban

BaLa
Válasz Knish kommentjére
2009. dec. 6. 20:27

nem vagyok egy wp huszár, de elégedett vagyok így is, hiszen ha dobnám, jóval többet buknék vele
szívesen venném, ha ti is beraknátok grafit...

Kis mintám van (95k hand), de tessék (majd 1M handnél újra jelentkezek :)):

BaLa
Válasz Knish kommentjére
2009. dec. 6. 20:27

a fenti szűrésben 54%-ban

Nekem 46%.
Szerintem próbálj meg kicsit többet visszajátszani.

Romsy
Válasz Knish kommentjére
2009. dec. 6. 20:31

hmmm, visszavonom a nonsd részt, nekem sem olyan mint számítottam rá, de grafot nem teszek, mert csak 80 ilyen handet találtam 120k-s mintában. (csak az utóbbi 50-60k handben kezdtem el callolgatni, azóta 145 alkalomból 80 call, de ebben benne van az is amikor oop vagyok és úgy emelnek reám vala)

net: +210bb (sd +360, nonsd -150)

ahogy meglesz 200-250 db linkelem

nyikhmur
Válasz V.Peti kommentjére
2009. dec. 6. 23:45

pont, hogy minél alacsonyabb a 3bet és erősebb a range annál szarabb neked. kb. fit or foldot kell játszanod és még a tp-vel is sokszor hátul vagy. ha meg drawt floppolsz ritkán lesz FE az ellenfeled erős range ellen.

Bala +1. inkább dobok 100bb, mint call.

100bb deepen lehet h igazad van, és az ellenfélen is sok múlik, meg kell nézni pontosan mennyi az esélye annak h egyes lapokkal két párt, drillt vagy combo-drawt flopolj. Azért jó a tight 3bet range, mert növeli az implied oddsodat, gyakorlatilag garantáltan kistackeleheted egy jó floppal, marginális handel pedig nem fogsz többet veszteni. Meg kell nézni mennyit kell megadni, mennyi az esélye annak, hogy a flopon előnybe kerülsz (és mekkorába!!), mekkora az ellen stackje és közelítőleg lehet becsülni hogy megéri-e.

nyikhmur
Válasz nyikhmur kommentjére
2009. dec. 7. 0:51

Tényleg nem éri meg, legalábbis ezekkel a kitevésekkel. A következő feltételekkel éltem:

1. A potban a vakok, egy pot emelés és egy pot méretű 3bet van, pozíció nem számít.
2. Bármilyen flop jön az ellnfél automatikusan all in megy vagy all int callol.
3. Bármilyen bigdrawnál rosszabb lapot eldobunk.
4. Bigdrawal, két párral, vagy jobbal all in megyünk.

Lehet, hogy a számításokba hiba csúszott és nem veszem észre, ha valakit érdekel és kiszámolja, engem érdekelne az eredmény. Ezekkel a feltételekkel 100 bb deepen 16%, 200 bb deepen 9% esély kellene arra, hogy lejavuljuk a nullszaldós megadáshoz. Durván 5% esélyünk van erre, tehát nem éri meg, bár sok gyakorlati jelentősége nincsen , de jó hogy felmerült. A baj az, hogy az esetek majdnem harmadában akkor is vesztünk, ha a flopon mi állunk jobban.

Élő ügyfélszolgálat