Nl 5 statok
Sziasztok!!
Nem rég léptem Nl5-re és szeretném a véleményeteket kikérni a statisztikáról.Elsősorban a vakjátékomat szeretném fejleszteni,tudom hogy eleve mínuszról indul ,de ezt akkor is soknak találom.Előre is köszönöm az építő jellegű kritikákat.Ha a kevés a hand ,jellezzétek kérlek és rakok fel később nagyobb mintát.
Legalább 20-30K-s mintát tegyél be, mert még nem biztos, hogy rendesen beállt.
Ha kifejezetten a vakjátékra vagy kiváncsi, akkor inkább a steal , vs steal statokat, valamint postflop tendenciákat mutass, mert ez így sajnos még még kicsit kevés. (Egyébként nem olyan rossz, hogy 50 és 100BB/100 felén és harmadán tartod a veszteséget, mivel NL5-ön SD-ből és főleg CO/BU játékból jön a pénz)
Különben szerintem a limitre elég ideálisak ezek a statok, a cbet frekvenciákból viszont arra következtetek, hogy kicsit kevesebbet barrelezel, mint lehetne. Ez alapvetően nem zavaró NL5-ön, de feljebb szét fognak szedni és még inkább bezuhan a piros vonalad.
Értem,nem sokára jelentkezem a nagyobb mintával és a többi stattal.Cbet frekvencia alatt azt érted,hogy sokat elengedek turn-ön ?