nl holdem ante-val; mi változik?
starson a ring game filterben már lehet olyat pipálni, hogy ante asztalok, bár egyenlőre nem látok ante asztalokat, ha esetleg lennének nlholdem ante asztalok, mi változna a játkban szerintetek? ha van ante az milyen hatással van a játékra? jobban megéri lopni ez elég trivi ->vakot védeni is -> az egész játék agróbbá válik, stb
a lazább játéknak kedvez valszeg. ha pl 1/10 bb az ante, akkor 9 fős asztalon 2.4bb van bent alapból 1.5 helyett. így a std emelés mondjuk fél bb-vel kéne , hogy nőjön vagy nőnie kéne-e? ill. milyen nemtriviális különbségek lehetnek még?
Preflop lazább emelés, megadás, 3bet, 4bet és 5bet allin.
Méretezés nem nő.
Én így tudom.
Méretezés nem nő.
Én így láttam.
Bár még nem játszottam ilyen asztalokon, de úgy gondolom hogy változtatnék a pre bet méretezésen annak érdekében hogy ugyanolyan odd-sokat kínáljak a tartásra. Ennek következtében ha mindenki ugyanúgy 100BB-vel ül bent akokor egy kicsit sekélyebb leszz a játék, amihez igazítani kell az indulási laptartományt.
Méretezés nem nő.
Én így tudom.
hol láttál ilyet?
hol láttál ilyet?ftp-s videóban, talán Giggy?
változtatnék a pre bet méretezésen annak érdekében hogy ugyanolyan odd-sokat kínáljak a tartásra.
dc-n és bf-en rengeteg antes videó van, ott néha elmondják, hogy a bennlévő nagyobb alaptét miatt lazábbak a pf rangek ---> 3bet rangek ---> 4bet rangek. ezekre ráépül, hogy ftpn ezek deep asztalok is, szóval a regek többsége 200bb-vel ül. szó, ami szó fellazul a játék
full ringezni antével elég nagy hülyeség szerintem, 100bb-vel sh-n sem jó, 200bb-vel meg úgyis csak jó játékosok ülnek be, ellenük meg nem elég +ev játszani. ez a véleményem az ante asztalokról.
full ringezni antével elég nagy hülyeség szerintem, 100bb-vel sh-n sem jó, 200bb-vel meg úgyis csak jó játékosok ülnek be, ellenük meg nem elég +ev játszani. ez a véleményem az ante asztalokról.
azt nem tudom, amikor 200on játszottam még nem voltak ante asztalok.