peterpanic
2008. febr. 13. 4:23

Nl20

ma kétségek merültek fel bennem a játékommal kapcsolatban, ami úgy érzem tul passziv.
NL20-on lebzselek általában cake-n, af-em 2 korul mozog.
viszont sokszor eléggé látványosan viszik a pénzemet a vakok/egyeb pf megadások (pp-kkel általában).

szoval nem a nagyobb potokkal vannak gondok, hanem a kicsikkel.
viszont amikor beszállok a harcba, és elkezdek nyomulni egy tpgk-val, minden egyes alkalommal befurdok vele. (azert nem nagyon, de egy negyed beulot ilyenkor siman eltapsolok)

megis azthiszem tobbet is ki lehetne hozni belole.

mit tanacsoltok?
vagy ne legyek maximalista, oruljek hogy kifizetik a nagyobb lapjaimat, es hogy az ebbol keletkezett nyereseg boven fedezi a kisebb potok elveszteset?

(sikerult teljesen vazlatosan leirni a dolgokat, nehogy barmilyen epkezlab dolgot is lehessen mondani ra?:)

Skiboy
Válasz peterpanic kommentjére
2008. febr. 13. 5:02

NL20-on sok gyenge loose agresszív és calling station ellen nem kell túlzásba vinni az agressziót. Ha lapod van tolod, ha nincs eldobod. A 2 total AF nem olyan rossz.

buktar
Válasz peterpanic kommentjére
2008. febr. 13. 9:30

NL20-on lebzselek általában cake-n

Kitalálom, peterp a nicked?

Két nap tapasztalata alapján a cake-n szerintem is elég ha kifizetik a nagy lapjaid.

Bodza18
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 13. 9:59

buktar! Én is játszottam veled az utóbbi napokban több asztalnál is (bozonorbert nickkel). Te vagy Szihalomról jól emlékszem? Mi ez a Szihalom? Olyat ismerek, hogy Szigethalom, Szeghalom, de ilyen is van hogy Szihalom? Vagy ez csak elírás/rövidítés?

want2push
Válasz Skiboy kommentjére
2008. febr. 13. 12:18

NL20-on sok gyenge loose agresszív és calling station ellen nem kell túlzásba vinni az agressziót. Ha lapod van tolod, ha nincs eldobod. A 2 total AF nem olyan rossz.

Ez így van. Amiről meg te írtál, TP good kicker típusú, tehát a határeset lapokkal meg minél óvatosabban, főleg ha az ellenfél komoly erőt mutat. Ezekhez a lapokhoz kell a legnagyobb tapasztalat. Sok pénzt az ilyenekkel inkább ne rakj be! Ezen a szinten a folyamatos bankroll növeléshez tényleg elég az, amit Skiboy írt.

peterpanic
Válasz want2push kommentjére
2008. febr. 15. 12:47

köszi a tanácsokat!

Élő ügyfélszolgálat