Póker Fórum Archívum > No-limit Hold’em cash game stratégia topikja > NL25SH - UTG, UTG+1 milyen lapokat dobunk 3betre, ill CO es BTN mivel mehet 4bet?

yoofej
2009. dec. 29. 14:25

NL25SH - UTG, UTG+1 milyen lapokat dobunk 3betre, ill CO es BTN mivel mehet 4bet?

Sorry a tema masolasaert, de tobbszor felmerult bennem is ez a kerdes a sajat limitemen NL25-on, mivel szerintem ezekben a szituaciokban nagyon sok penzt veszitek PF. Nagy leaknek erzem, hogy nem vedekezek hetekonyan a 3betek ellen, ill nem vagyok biztos magamban, hogy milyen lapokkal kell/erdemes ezt megtennem a kulonbozo poziciokban.

Nem nagyon talaltam olyan videot, ahol kulon kitertek volna erre a temara.

Peldakent vehetunk egy "jo" 22\18\6-os reget es mivel itt meg sokan vannak egy 30\10\3-as enemyt.

Erdekelne ezzel kapcsoltban a hasonlo teten (NL25-NL50) jatszok velemenye, tapasztalata, mert ugy vettem eszre, hogy a masik topikban targyalt NL100 es folotte "kicsit" mas a jatek kepe.

Nyilvan ez nem olyan egyszeru kerdes, hogy par mondatban el lehetne rendezni, de de bizok benne, hogy egy kis tampontot fogok kapni a temaban.

nando42
Válasz yoofej kommentjére
2009. dec. 29. 15:38

Sorry a tema masolasaert, de tobbszor felmerult bennem is ez a kerdes a sajat limitemen NL25-on, mivel szerintem ezekben a szituaciokban nagyon sok penzt veszitek PF. Nagy leaknek erzem, hogy nem vedekezek hetekonyan a 3betek ellen, ill nem vagyok biztos magamban, hogy milyen lapokkal kell/erdemes ezt megtennem a kulonbozo poziciokban.

Nem nagyon talaltam olyan videot, ahol kulon kitertek volna erre a temara.

Peldakent vehetunk egy "jo" 22\18\6-os reget es mivel itt meg sokan vannak egy 30\10\3-as enemyt.

Erdekelne ezzel kapcsoltban a hasonlo teten (NL25-NL50) jatszok velemenye, tapasztalata, mert ugy vettem eszre, hogy a masik topikban targyalt NL100 es folotte "kicsit" mas a jatek kepe.

Nyilvan ez nem olyan egyszeru kerdes, hogy par mondatban el lehetne rendezni, de de bizok benne, hogy egy kis tampontot fogok kapni a temaban.

"Peldakent vehetunk egy "jo" 22\18\6-os rege..."

6-os AF-el biztosan nem jó reg a kisöreg. :( 2,5-4 között igazán veszélyesek, 30-35 Agg% körül.

Vagy az most a 3bet akar lenni? (igen, leesett zsjozsef :D:D:D most keltem fel! :D)

zsjozsef
Válasz nando42 kommentjére
2009. dec. 29. 15:42

"Peldakent vehetunk egy "jo" 22\18\6-os rege..."

6-os AF-el biztosan nem jó reg a kisöreg. :( 2,5-4 között igazán veszélyesek, 30-35 Agg% körül.

Szerintem a 6, az a 3bet.

yoofej
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. dec. 29. 15:46

Szerintem a 6, az a 3bet.

Igen, PF 3betre gondoltam.

Élő ügyfélszolgálat