nl50-100 6max grinderek Budapesten?
-nem találtam jobb helyet ennek, és talán itt nézik meg a legtöbben ugyhogy modok, plz , ha nem muszály ne tegyétek át máshova a thread et! köszi-
Sziasztok!
Ezen a forumon nem láthattatok még, mert sosem voltam itt aktív.
2+2 t rendszeresen követem már 1-2 éve de ott nem találtam magyarokat, szóval gondoltam benézek ide is.
Budapesti nl50-100 playereket keresek akik szivesen összeülnének néha strategy/theory/team grind szessönökre.
pár dolog rólam: nl50 et jáccom most , hamarosan megyek fel nl100 ra ha minden jol megy.
Pokerrel komolyan foglalkozom már 1-2 éve, igazán komolyan ez év januárjátol, amikor is otthagytam az egyetemet. Ezt az évet még pokerezéssel akarom eltölteni aztán valoszinüleg müegyetem v hasonlo, de az még messze van... szoval szeretnék minél többet ($-t =) ) kihozni ebböl a szabad évemböl. Ha lenne pár hasonlo helyzetű budapesti srác, és össze tudnánk gyakran jönni, az nagyon jót tenne mindannyiunk játékának és pénztárcájának.
Ha csak folyamatosan elérnénk egymást MSN en /skype on már az is jó lenne.
Van jópár külföldi pokeres haverom de velük ugye sosem tudok találkozni, csak stratot ot beszélni meg sweat sessionöket csinálni....
Jó lenne pár srác akikkel tudnánk egymást fölfele húzni!
Anyone interested?
Hi, nem tudok neked uzenetet irni, szoval ha olvasod vhogy irj te nekem , miutan csinaltal eleg hozzaszolast, mert erdekelne a dolog.
Amugy gondolom nem a poker miatt hagytad ott az egyetemet (mivel irtad hogy mesz muegyetemre).