nl50 SH 99 ip
najó, sírós poszt után itt az ideje hogy dolgozzunk és keresgéljük a hibákat a játékunkban.
a felrakott hand nem nagy kasszáért megy de sokszor előfordul és kiv vagyok hogy is kéne ezt mások szerint.
Everest No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB ($41.87)
UTG ($22.80) 55/5/3,8 (62 hand) fold to cbet 40%
MP ($54) 20/13/1,2 (130 hand), Cbet 29%
Hero (CO) ($70.35)
Button ($34.60)
SB ($56.55)
Preflop: Hero is CO with 9, 9
1 fold, MP bets $1.75, Hero calls $1.75, 2 folds, BB calls $1.25
Flop: ($5.50) J, 10, 3 (3 players)
BB checks, MP checks, Hero checks
Turn: ($5.50) 2 (3 players)
BB checks, MP bets $2, Hero calls $2, 1 fold
River: ($9.50) 4 (2 players)
MP bets $9.50, Hero ?
a flopon ilyenkor én nem emelek. lehet hogy ez hiba, majd elmonjátok. elöl van egy fish, aki nem nagyon dobja cbetre, továbbá könnyen lehet hogy mostanra jobb lapja is van mint nekem, és ch/call, ch/r akar játszani, de ez valszeg a turnre kiderül mert akkor nyitni fog.
Turnre ez eredeti emelő nagyon gyenge hivással próbálkozik. Bubi ill overpár kizárva mert azokkal emelt volna. második pár esetleg, de sztem azzal is emelt volna, ezért úgy döntök csak megadok. Ha jobb a lapja kevesebbet bukok, ha nem akkor hadd blöfföljön tovább és valszeg 3-6-8 outja van csak.
riveren potot hív. Mi legyen?
a többi street-tel kapcsolatban is lehet kritizálni szabadon.
flop ch
turn bet/fold
nálam ez pre 3bet :)
Littlemage +1!
Ekkor az esetek többségében BB már nem szál be, maximum az eredeti emelő tarthat. Ha tartott, akkor 1/2 pot-2/3 pot közötti hívással máris magadévá teheted a kasszát! :)
nálam ez pre 3bet :)
nekem nincs különösebb bajom a játékkal, óvatos passzív postflop játék blöff indukáláshoz és olcsó terítéshez. Hol is olvastam, hogy a kézbe párok egyik bevételi forrása a blöffök elcsípése?
Amugy en is megadtam volna. 1.2-es aggresszioval nem nyit bele a flopon. max leeshetett neki egy 2-es vagy 4-es set, vagy A5, de ezeket meg kifizetem. Amugy satukan szerint jatszottam volna.
3betelés, ez eléggé stilus dolga, de manapsag ez eléggé alap dolog lett., ha jó lapod van azért, ha nincs, azert :). több tényezőt is érdemes nézni. Honnan emelnek, mennyire feszes a jatekos, fold to 3bet, ilyenek.
Annak a kornak vege van, hogy QQ+, AK a 3bet range. ez komoly pozicios fegyvertár lett, s aki megmarad ennél, s kb 1-2 között van a 3bet-e, az max a fishektől nyer monsterrel.
nekem nincs különösebb bajom a játékkal, óvatos passzív postflop játék blöff indukáláshoz és olcsó terítéshez. Hol is olvastam, hogy a kézbe párok egyik bevételi forrása a blöffök elcsípése?
Mivel pozícióban vagyok, én inkább hajlanék a közepes párokkal a megadásra, mint a 3betre, pont az ilyen szituációk miatt, amit most látunk. Könnyebb blöfföt fogni, könnyebb kifizettetni, stb. magyarul több tétet ki lehet hozni talán ezzel, mint a 3bettel, ahol többnyire visszük a kis preflop kasszát.
De mindkét játék teljesen jó. Ahogy Harrington mondaná: ránézünk az óránkra, és ha 0-30 között van a másodpercmutató akkor call, különben meg 3bet :D