online cash vs live cash stratégia
A következő lenne a kérdésem/felvetésem:
hetente mondjuk 2szer játszunk egy nagyjából állandó társasággal 25/50es élő casht (és néha egy klubban 50-100at), de nem tudom mennyire használható ott egy online taktika. Sokkal lazább az élő cash, ha első emelőként 3-4 nagyvakot emelek jellemzően 200ig, hát kiröhögnek és kapok 6 callt, és nem csodálkozom ha bemutatásnál egy oop játékostól 75o-t látok. Ahhoz h vmit szűrjek a mezőnyön és komolyabban vegyenek minimum 350 az emelés, ígyis lesz pár call, és már floppon legalább 1200 a bank, amibe egy mondjuk 700as c.-betet röhögve adnak bármivel amiben halvány fantáziát látnak, 1000-n már elgondolkoznak, de ha én elvétettem a flopot, és vki talált vmi és callol, akkor már 1300 benn van...
Szóval szerintetek egy ilyen játékba kell vmi stratégia változtatás a megszokott online-hoz képest? ha igen mi? szűkítsem vagy bővítsem az indulólapokat? próbáljak olcsón floppot nézni akár a jobb lapokkal is (AQ AJ 99), vagy itt méginkább érvényes a preflop fold/raise?
Esetleg bármi más megfontolás?
Köszi
Dennis
olcsó flopnézés, nulla blöff szerintem.
pont mint mikrolimiten online:).
nem reklámozás, de pont erről szól ez:
https://poker-akademia.com/blog/peterpanic/nl10_fr_kozephalado_tanfolyam_1_resz/
és micsoda véletlen hogy én írtam:)
folytatni elfelejtettem, de fogom.
Én ez esetben nagyobbakat emelnék TT+ és AK, AQ-val, sc-kel (esetleg 1 és 2 gap-os sc-vel is :) ), és kapcsolodó lapokkal pedig olcsón limp, ahogy a kisebb párokkal is. Néha persze egy megtévesztő, ettől eltérő emelés preflop szükséges.
De ha mindig jó lapokat látnak nálad, és azokat erőszakosan végig is hívod, akkor idővel majd leszoknak a callol-gatásról.
Inkább emeljétek a vakok és a beülő nagyságát. :D
De ha mindig jó lapokat látnak nálad, és azokat erőszakosan végig is hívod, akkor idővel majd leszoknak a callol-gatásról.
Inkább emeljétek a vakok és a beülő nagyságát. :D