Zoli
2008. okt. 5. 15:13

Showdown monkey?

Elemezve a HM statjaimat feltűnt hogy rengeteg value-t vesztek non showdown potokban. (HM/cash games/grapsh és bepipálni a showdown winning-et, zöld piros és kék vonal) Ez nálam arányaiban úgy néz ki, hogy showdown potokban nyerek 4,3 usd-t, non showdown potokban vesztek 3,3 usd-t, az eredmény a maradék 1 usd, +4,5 BB/100 mellett. Tehát a piros graph szép stabilan megy lefelé, sokezer hand alatt.

Nézegettem 2+2 regulárok statjait, és általában jóval kevesebbet vesztenek non showdown potokban. Nem egy közülük pluszos mind a két kategóriában! Nálatok ez hogy néz ki?

Lehet egyáltalán nem bukni NL50 és NL100 limiten a non showdown potokban?

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2008. okt. 5. 15:41

erről már volt itt szó, Bala is és én is beírtuk, hogy ugyanez a helyzet....Sztem egyiket csak a másik kárára lehet növelni/csökkenteni.
Én jelenleg úgy érzem a legstabilabbnak az ereményem, hogy a non SD potokból sokat feladok.....viszont SD potokban elég sokat nyerek....próbáltam már változtatni, azaz aggrobb lenni postflop, sokat blöffölni, stb, de akkor az sd potok nyereségessége esett le nagyon, és a 2 együtt majdnem 0-án mozgott...

R1per2
Válasz kisrapi kommentjére
2008. okt. 5. 15:49

Nekem is lefelé megy a piros vonal, de nem vészesen, az sd pothoz képest meg főleg nem. Igaz, a wsd% nekem csak 48-49 között mozog.

Élő ügyfélszolgálat