titcar nl50 fr statjai
üdv!
csináltam 2 printscreent a HM-ben
http://titcar.extra.hu/2.JPG
http://titcar.extra.hu/1.JPG
annyit hozzá, hogy a vpip/preflop réjz pozciónként:
early: 14/7 (sok kis pocket limp okozza főleg a különbséget sztem)
middle: 18/11
co: 23/18
btn: 29/24.5
sb: 33/13 (a 33 asszem túl sok lesz)
bb: 14/8.5
most már tényleg ideje feljebb lépnem, bár még mindig ugy érzem, akadnak gyengeségek a játékomban. pl a turn very high check fold az ilyen lehet, bár valószínűleg ezek nagyon jelentős része siekrtelen vaklopkodás utáni szitu.
all comments welcome :)
Én is NL50 FR-en játszom. HÚ szerintem ezek nagyon jó számok, bár nem nagyon vagyok otthon a számokban. Kellően aggresszív vagy csak lestem Ag. 4, gondolom rendesen úralod az asztalokat. Na és a BB/100: 12 LOL.
Ezek a számok SH-ra is jók lennének.
Mindem elismerésem, irány NL100-ra!
Én sokkal Tight-abb vagyok, de úgy érzem ez az én játékom. Igaz "csak" 4 BB/100-zal.
Szívesen megnéznék egy videót a játékodról.
GL!
Nagyon jó számok ezek szerintem is, különösen a BB/100 (gondolom a PTBB/100 ennek a fele, de még az is nagyon korrekt).
Ami nekem egy picit feltünő, az a VPIP és a PFR közötti viszonylag nagy különbség, de talán ez Full Ringen nem annyira nagy hiba (nem tudom a korai pozíciós limpek mennyire viszik el a számokat).
Más: Szerintem is eléggé loose játékot játszol, Full Ringen nekem ennél sokkal tightabbak a számaim.
A Wsd% csak 47.7%? Azt mondják az nagyon rossz. De érdekes én sem tudom nagyon feljebb vinni.
A Wsd% csak 47.7%? Azt mondják az nagyon rossz. De érdekes én sem tudom nagyon feljebb vinni.
WSD%: 50%+ ami jónak számít.
De a bb/100-adból kiindulva nem kell ilyen apróságokkal foglalkozni:)
WSD%: 50%+ ami jónak számít.
De a bb/100-adból kiindulva nem kell ilyen apróságokkal foglalkozni:)
szerintem ez attól függ hány asztalon játszol
12BB/100 szerintem elég jo NL50 -en, főleg ha sok asztalon tolod, számold csak ki ha 1 hónapba letolsz 60k handet akkor mennyit keresel.
Egyszer volt szó arról, hogy ne keverjük a két értéket:
bb/100= big blind/100
BB/100= big bet/100
A HM is így írja. Titcar bb/100-as értéket írt, ami jelen esetben 6BB/100, ami nagyon jó eredmény. Stabil nyerő játékos szerintem a 3 fölötti, az alacsony limiteken.