W$WSF Változása
Sziasztok! Ezen a kérdésen agyalok egy pár napja és gondoltam megkérdezlek Titeket.
Tehát NL25sh-n játszom a PS-en.
Úgy tudom, hogy ennek az értéknek 42% körül kéne lennie. Ez eddig rendben is van, de mennyire fér bele a játékba az, hogy egyes sessionökön (3-4k hand) ez az érték olyan 32-34% körül van és emiatt elég csúnya mínusz lesz a vége.
Megnyugodhatok, mert mindenkinél vannak ilyen napok, (tehát nem csak a badbeatek, coolerek miatt mínuszos) hogy ennyire extrémen változik ez az érték, vagy aznap nem értékeltem túl jól a helyzeteket és a játékomban lévő leakek jobban kijöttek?
Extrémen változik ez az érték. Mostanában nem használok trackert, de emlékszem régebb előfordult, hogy egy-egy session alatt a 30%-hoz volt közelebb, ugyanúgy ahogy alkalmanként meg 50% körül volt. Ezt az ingadozást rövid távon simán okozhatja az adott lapjárás.
Persze, simán benne van.
Úgy tudom, hogy ennek az értéknek 42% körül kéne lennie.
Tévedsz a 42 az a válasz a Világmindenség nagy kérdésére! :)
Pokerakademia.com - Póker stratégia / Poker Tracker / Poker Tracker IV. rész - Optimális mutatók | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
az egy dolog, hogy 42 az átlag vesztő és nyerő játékosok között :) de jobbnak tűnik ha picit magasabb ettől...
WWSF (Whon When Saw Flop)
WWSF bb/100
<38.7 -0.21
38.7 - 41.1 1.97
41.1 - 43.2 2.33
43.2 - 45.5 4.01
45.5+ 3.60
A táblázatból leszűrhető fő következtetés, hogy a 41 fölötti értékekhez társulnak az igazán magas profitráták. Az annál alacsonyabb értékek esetén érdemes elgondolkozni játékunkon. Az alacsony érték egyik fő oka a kelleténél passzívabb postflop játék.
nekem 49-50 körül van mostanában, de még nem érzem optimálisnak, úgy érzem 52-3-at is el lehetne érni jobb winrate-tel, de ez nagyon sok mindentől függ, (mezőny, játékstílus, flopnézés %) nincs optimális érték, ismerek nálam jobb játékost, akinek csak 46-7 ez az érték. Általánosságban azért olyan 42-43 fölött legyen mindenképp.
az egy dolog, hogy 42 az átlag vesztő és nyerő játékosok között :) de jobbnak tűnik ha picit magasabb ettől...
WWSF (Whon When Saw Flop)
WWSF bb/100
<38.7 -0.21
38.7 - 41.1 1.97
41.1 - 43.2 2.33
43.2 - 45.5 4.01
45.5+ 3.60
A táblázatból leszűrhető fő következtetés, hogy a 41 fölötti értékekhez társulnak az igazán magas profitráták. Az annál alacsonyabb értékek esetén érdemes elgondolkozni játékunkon. Az alacsony érték egyik fő oka a kelleténél passzívabb postflop játék.