Zoom, rush, fastforward?
Sziasztok!
Munka mellett tevékenykedő pókereseként, érdekelne a véleményetek, melyik teremben éri meg leginkább Fast NL játékot játszani? Egy hónapja kezdtem el ezzel foglalkozni, és nagyon tetszik a játék. Sztm mindenki jól járna azzal, ha itt leírhatnánk a mezőnyökkel, bónuszokkal, promóciókkal kapcsolatos tapasztalatainkat.
Ezen felül ez a topic adhatna teret stratégiák kibeszélésére is. (amennyiben már van ilyen aktív topic akkor elnézést, de én nem találtam)
Remélem sokan vagyunk akik Fast pokerrel próbálkozunk és aktív lesz a topic.
GL
Hát ez attól is függ, mi fontosabb számodra. A jó szoftver és biztos hálózat vagy a promok. Ha előbbi akkor inkább ftp vagy ps-t választanám. Viszont ha promok, de legyen gyors játék akkor ipokert érdemes. Ezen belül is William Hill-t, jók a saját promói is, nagy fd bónuszt add (kb 30% rb-nek felel meg). Itt akadémián van rakerace is. Itt csak 6max speed van. NL10-20 esténként átlagban kb 150-150 playa mindkét limiten. Összeségében szerintem ki lehet hozni, bőven 50% feletti rb-t az fd bónusz idején. Még annyit, hogy csak HM2-vel működik a hud. Ha egyéb kérdésed van küldj pm-t.
ezt a topikot én is maximálisan támogatom. jöhetnek a hozzászólások!
Aki FTP-n új regisztrációval tervez Rusholni az írjon nekem PM-et +EV -s promóért.
Felteszek egy buta kérdést: ezekben a gyorsjátékokban egyenlő arányban ültet minket a különböző pozíviókba? Tehát nincs olyan, hogy pl. 6maxon 6 hand alatt többször vagyok nagyvak?
Szerintem lehet hosszútávon közel azonos arányban leszel adott poziban, de én úgy vettem észre hogy eléggé randomra osztja a pozikat.
Aki FTP-n új regisztrációval tervez Rusholni az írjon nekem PM-et +EV -s promóért.
Szerintem lehet hosszútávon közel azonos arányban leszel adott poziban, de én úgy vettem észre hogy eléggé randomra osztja a pozikat.
"All seating positions are completely random from hand to hand. "
"All seating positions are completely random from hand to hand. "