50bb
200 0.41
400 .060
600 0.73
100bb
200 0.47
400 0.66
600 0.80
annyi viszont hogy kell table selectelni ehhez a vpp/handhez mert a reg 50bb-s asztalokon kb ez van + én szoktam néha asztalt is indítani + beülni "shzni" alacsony létszámú asztalokhoz mert az megdobja a session vpp/handjét eléggé
200 0.3
400 0.42
Olyan általános stratégiai kérdésekre gondoltam még, amit olvastam az egyik Harrington könyvben, vagy Ed Miller és Slansky könyvében.
Egy olyan asztalon, ahol a játékosok egyformán törekszenek az optimális játékra, a short asztalokon alacsonyabb vpipt, kevesebb flopnézést tapasztalunk ellentétben a mély stackekel, ahol a kezdőlapok közti különbség csökken.
Csak azért érdekes ez, mert közben ps-en pont fordítva látszanak a statisztikák, lehetséges, hogy ez csak a rossz játékosoknak köszönhető, vagy az előbbi állítás téves?
Lehetne írni egy kezdő kéz táblázatot? Gondolom az alacsony pp-k és kapcsolódó lapokat openfoldolni kell az első pozíciókból.
a short asztalokon alacsonyabb vpipt, kevesebb flopnézést tapasztalunk ellentétben a mély stackekel, ahol a kezdőlapok közti különbség csökken
Az a különbség sng-ben, hogy ott elfogynak a zsetonjaid, mert emelkednek a vakok, ezért kockáztatni kell érte, míg cg-ben nem emelkedik és újra tölthetsz.
Az miért jó ha te indítasz asztalt?
Azon kívül,hogy van az az elmélet,hogy fishek ülnek be oda ahol csak 1-2 ember ül,én ezt annyira nem tapasztaltam,csináltam egy darabig.
Lehet,hogy én voltam a fish aki elsőként beült az általam indított asztalokra?Hm...
shzhatok fr ranghez szokott fishekkel, jobb rb + sokszor nappal nincs 20-24 asztal a téten
titcar: i am owned, wp!
viszont érdekes mert nekem a 100bb-s asztalokon jobban jön a rb :)
indulótáblázat nagyon asztal függő , ppkel emelek mindenhonnan bár lehet filterezni kéne
Az a különbség sng-ben, hogy ott elfogynak a zsetonjaid, mert emelkednek a vakok, ezért kockáztatni kell érte, míg cg-ben nem emelkedik és újra tölthetsz.
Próbálgattam FTP-n ezt a típust, miután átolvastam ma a topicot.Eddig tartózkodtam az ilyen asztaloktól, de egészen jó tapasztalatokat szereztem.
A fishek hajlandóbbak berakni a teljes stackjüket [ elképesztően marginális lapokkal] , mint 100bb-n. 5/10c-es omahán próbáltam.
Ha egy versenyen már csak ketten vagyunk, akkor az már gyakorlatilag ugyanaz, mint a cg, mert már nincs aki kiessen előttünk.
shzhatok fr ranghez szokott fishekkel, jobb rb + sokszor nappal nincs 20-24 asztal a téten