Ez milyen hülye játék egyáltalán? 5 lapot osztanak, cserélgetni lehet és az alacsonyabb nyer? pffff... sick...
Nekem a H/L cache gamekkel az a bajom, hogy azon a limiten amin játszom (max fix 0,5-1 vagy PL 25/50) nagyon magas az efektív rake a split-potok miatt. Amúgy a PLOHL aranybánya lenne a sok elmebeteg miatt, akik 3rd nut low-val adják a river bet-et. Gondolom a 7card Stud meg még jobban fizet.
Melyik utcát lehetett/kellett volna másképp játszani?
(ha esetleg tud valaki normális convertert, ami működik s8-ra, annak nagyon örülnék :)).
Poker Hand History #4661879- Pokerhand.org
"Gondolom a 7card Stud meg még jobban fizet. "
Igen, de kb 1-2$-ig olyan gyenge a mezőny, hogy képesek legkisebb párokkal adogatni 4., 5. utcán a bigbeteket, ami nagyon sokszor lejavul. Persze hosszútáv...ennek ellenére azt mondom, mindenképp nagy lehetőség van a limit pókerben (is)
"Gondolom a 7card Stud meg még jobban fizet. "
Igen, de kb 1-2$-ig olyan gyenge a mezőny, hogy képesek legkisebb párokkal adogatni 4., 5. utcán a bigbeteket, ami nagyon sokszor lejavul. Persze hosszútáv...ennek ellenére azt mondom, mindenképp nagy lehetőség van a limit pókerben (is)
És van olyan segédprogi, ami mutatja a halott kártyákat? Mert az én agyam sajna alkalmatlan ennek a megjegyzésére.
elég rég kihalt már ez a topic :/
ha valaki tudna linkelni 8game stratégiáról szóló cikket/könyvet/videót, azt megköszönném
microlimiten nagyon könnyü benne nyerni még úgy is hogy nem valami profi az ember.
Pokerarcokon van fent vidi, azt megnézted már?
Pokerarcokon van fent vidi, azt megnézted már?
Üdv!
A napokban kezdtem el próbálkozni, az Iteo videók alapján, meg olvastam is egy kicsit utána. Eddig egész szépen nyeregetek. Egyelőre 0.2-0.4-en játszom, bár nem vagyok biztos benne, hogy megvan hozzá a BR-em. Mekkora bankroll ide a minimum szerintetek?