A flopon én is nagyobbat beteltem volna 4,75-vagy pot bet körül. aztán a turn check, river check-call-t játszottam volna inkább én is. / bár a rossz szériám miatt és a feljövő második 10-es miatt , multiway potban lehet hogy inkább a check -fold-ot választottam volna/
Na még egy hand. Turnun a fentieket megfogadva dobatni próbálom az equity-jét az ellenfélnek. Ezen a turnun úgy gondolom elégé őszinte lesz. Nagy a foldequitym. Viszont mivel callolt és lejött a lapom elég problémás helyzetbe kerültem. Ugye az volt a feltevésem hogy turnun őszinte lesz, ergó sokszor full lesz nála. check fold ?
$0.25/$0.50 Zoom Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Aptok ($101.75) 204bb
UTG+1 NAGUZDUB ($49.50) 99bb
CO zaebiz ($50) 100bb
BTN M3t4l.M4n ($29.07) 58bb
SB SmokinPot ($26.67) 53bb
BB MyMealTicket ($37.01) 74bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Aptok is UTG :ac: :td: :kc: :js:
Aptok raises to $1.75, NAGUZDUB calls $1.75, zaebiz calls $1.75, 3 folds
Flop: :qd: :5s: :th: ($6, 3 players)
Aptok bets $4.50, NAGUZDUB folds, zaebiz calls $4.50
Turn: :5c: ($15, 2 players)
Aptok bets $10, zaebiz calls $10
River: :kh: ($35, 2 players)
Final Pot: $35
Ne már, megint túlságosan szűkíted a range-ét. Mi az a full amit a kezébe adsz? tt, qq,55 slowplayelhet flopon, de azért flush draw nélkül is elég drawheavy ez a flop, szóval szerintem azokat egy átlag playa tuti raiselné. És mondjuk így statok nélkül elég nehéz, de egy utg emelés és egy flat után kevés olyan két párja van flopon, amit a turn 5 full-á javít. a legvalószínűbb full a kezében a kk-am :) szóval így ezeket átgondolva, én nagyon simán chek callolnám. De majd a nálam okosabbak megmondják a frankót :)
És mi az a lap amivel blöfölni fog ? Vagy rosszabb lapot value betel ? Ha feltételezük hogy lehet itt nála sor J9 el akkor már inkább bet mint check call nem ?
Igen, ez jogos kérdés, csak én személy szerint utálok bet/foldolni, de ez nem zárja ki, hogy az a legjobb játék:) j9 tuti, hogy van a rangeben, ezen kívül csomó kq, qt, kt is. Nehéz river döntés, de hogy ezt nem check foldolom el szinte senkinek az is biztos :) Most már érdekel nagyon, hogy Dán mit mond erre...
Én se check foldoltam csak nem raktam be a végét. És én is kíváncsi vagyok Dán vagy Zsipali mit mond :)