danfiu
Válasz kis-t kommentjére
2014. aug. 6. 10:16

A flopon én is nagyobbat beteltem volna 4,75-vagy pot bet körül. aztán a turn check, river check-call-t játszottam volna inkább én is. / bár a rossz szériám miatt és a feljövő második 10-es miatt , multiway potban lehet hogy inkább a check -fold-ot választottam volna/

Nagyon sok hibas gondolatmenetet irtal le most par sorban. Nagyon passziv vagy es a nutsra mesz, a sizingjaid erosen fuggnek az adott hand erossegetol szal vszinu nem rangeben gondolkozol es emelle meg frustralt is vagy, szal en valtoztatnek ezen minel hamarabb, ha nyerni szeretnel hosszutavon.

Aptok
Válasz Aptok kommentjére
2014. aug. 6. 14:58

Na még egy hand. Turnun a fentieket megfogadva dobatni próbálom az equity-jét az ellenfélnek. Ezen a turnun úgy gondolom elégé őszinte lesz. Nagy a foldequitym. Viszont mivel callolt és lejött a lapom elég problémás helyzetbe kerültem. Ugye az volt a feltevésem hogy turnun őszinte lesz, ergó sokszor full lesz nála. check fold ?

$0.25/$0.50 Zoom Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Aptok ($101.75) 204bb
UTG+1 NAGUZDUB ($49.50) 99bb
CO zaebiz ($50) 100bb
BTN M3t4l.M4n ($29.07) 58bb
SB SmokinPot ($26.67) 53bb
BB MyMealTicket ($37.01) 74bb

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Aptok is UTG :ac: :td: :kc: :js:
Aptok raises to $1.75, NAGUZDUB calls $1.75, zaebiz calls $1.75, 3 folds

Flop: :qd: :5s: :th: ($6, 3 players)
Aptok bets $4.50, NAGUZDUB folds, zaebiz calls $4.50

Turn: :5c: ($15, 2 players)
Aptok bets $10, zaebiz calls $10

River: :kh: ($35, 2 players)

Final Pot: $35

andada
Válasz Aptok kommentjére
2014. aug. 6. 15:27

Ne már, megint túlságosan szűkíted a range-ét. Mi az a full amit a kezébe adsz? tt, qq,55 slowplayelhet flopon, de azért flush draw nélkül is elég drawheavy ez a flop, szóval szerintem azokat egy átlag playa tuti raiselné. És mondjuk így statok nélkül elég nehéz, de egy utg emelés és egy flat után kevés olyan két párja van flopon, amit a turn 5 full-á javít. a legvalószínűbb full a kezében a kk-am :) szóval így ezeket átgondolva, én nagyon simán chek callolnám. De majd a nálam okosabbak megmondják a frankót :)

Aptok
Válasz Aptok kommentjére
2014. aug. 6. 15:37

És mi az a lap amivel blöfölni fog ? Vagy rosszabb lapot value betel ? Ha feltételezük hogy lehet itt nála sor J9 el akkor már inkább bet mint check call nem ?

andada
Válasz Aptok kommentjére
2014. aug. 6. 15:49

Igen, ez jogos kérdés, csak én személy szerint utálok bet/foldolni, de ez nem zárja ki, hogy az a legjobb játék:) j9 tuti, hogy van a rangeben, ezen kívül csomó kq, qt, kt is. Nehéz river döntés, de hogy ezt nem check foldolom el szinte senkinek az is biztos :) Most már érdekel nagyon, hogy Dán mit mond erre...

Aptok
Válasz Aptok kommentjére
2014. aug. 6. 17:20

Én se check foldoltam csak nem raktam be a végét. És én is kíváncsi vagyok Dán vagy Zsipali mit mond :)

Élő ügyfélszolgálat