Az 5-ös handnél mi szól a pre call mellett?
Az 5-ös handnél mi szól a pre call mellett?
köszi a hszeket srácok
Ellenfelek többnyire ismeretlenek.
pre oké? flop mi legyen?
$0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
iPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($8.48) 85bb
CO ($10.13) 101bb
KecskeBela (BTN) ($19.53) 195bb
SB ($23.80) 238bb
BB ($8.62) 86bb
Pre-Flop: ($0.15, 5 players) KecskeBela is BTN :kh: :tc: :jc: :7h:
UTG raises to $0.35, 1 fold, KecskeBela calls $0.35, 1 fold, BB calls $0.25
Flop: :9d: :qc: :4h: ($1.10, 3 players)
BB checks, UTG bets $1.10, KecskeBela ???
Pre gondolom rendben van, flop nem a legjobb, de ilyen spr mellett nem nagyon hiszem h megúszható a tönkremenés. mi legyen?
€0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
iPoker
5 Players
Stacks:
KecskeBela (UTG) (€10.13) 101bb
CO (€1.54) 15bb
BTN (€12.85) 129bb
SB (€20.06) 201bb
BB (€10) 100bb
Pre-Flop: (€0.15, 5 players) KecskeBela is UTG :ac: :qh: :as: :3s:
KecskeBela raises to €0.30, CO calls €0.30, BTN raises to €1.35, 2 folds, KecskeBela raises to €4.50, CO goes all-in €1.24, BTN calls €3.15
Flop: :4c: :6h: :7d: (€10.69, 3 players, 1 all-in)
KecskeBela ??
nem kéne huznom, de akkor még nem volt asztal. azt gondoltam h nála itt nagyon ritkán lesz nut sor amúgy is, 2 blokkerrel vállalhatónak éreztem. lehet h ő fish, de reg ellen pl érdemes lenne ezt megpróbálni?
$0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
iPoker
2 Players
Stacks:
SB ($20.34) 203bb
KecskeBela (BB) ($10) 100bb
Pre-Flop: ($0.15, 2 players) KecskeBela is BB :3d: :4h: :qd: :qh:
SB raises to $0.30, KecskeBela calls $0.20
Flop: :tc: :8c: :ks: ($0.55, 2 players)
KecskeBela checks, SB checks
Turn: :jd: ($0.55, 2 players)
KecskeBela bets $0.50, SB raises to $2.10, KecskeBela raises to $6.90, SB calls $4.80
River: :jh: ($14.35, 2 players)
KecskeBela checks, SB checks
Final Pot: $14.35
KecskeBela shows
:3d: :4h: :qd: :qh:
SB shows
:3h: :7s: :9s: :th:
SB wins $13.44 (net +$6.24)
KecskeBela lost $7.30
Ő is reg lehet. flop oké? turn mi legyen?
€0.05/€0.10 Pot Limit Omaha Hi
iPoker
6 Players
Stacks:
UTG (€6.50) 65bb
KecskeBela (UTG+1) (€24.75) 248bb
CO (€12.69) 127bb
BTN (€0.90) 9bb
SB (€27.67) 277bb
BB (€10) 100bb
Pre-Flop: (€0.15, 6 players) KecskeBela is UTG+1 :ks: :tc: :qs: :kc:
1 fold, KecskeBela raises to €0.30, CO calls €0.30, BTN calls €0.30, 2 folds
Flop: :8s: :6s: :4c: (€1.05, 3 players)
KecskeBela bets €0.84, CO calls €0.84, BTN folds
Turn: :js: (€2.73, 2 players)
KecskeBela ??
Szerintem:
1.: Pre 3bet, flop raise.
2.: Nincs más lehetőség.
3.: Mostanában sok ilyenbe/hasonlóba szaladtam bele. Inkább valamivel értelmesebbek ellen csináld. Főleg, hogy kicsi is volt a pot.
4.: Nem cbetelném ezt a floppot. Turn ellenfél függő.
1. ahogy a kolléga
2, szintén AI flop-on
3, turn r eldölt (hiába HU) riveren már nem dobná el
4, biztosan betelném a turn-t (min raise-re a lejátszott handek alapján döntenék ahogy a pot raise-re is)
Én mint PLO8 játékos reagáltam...
1:Fugg az ellenfel opening range-etol, ha ilyen 30% +,akkor 3b(van kivetel,amikor vki mondjuk 25%ban nyit,es nincs mogottem fish, akkor 3betelem es bena post).Ultra szaraz flopon,amikor potot hiv 3w nem a raising rangunket kell kiszelesiteni,hanem a flat ranegunket, barmilyen mas sizingra vszinu jobb megoldas a raise,attol fuggoen h jatszik turn,river, mert obv kisebb sizingot tobbszor fogsz tamadni szelesebb range-dzsel,de vszinu h a rangenek az erosebbik resze cbetel itt potot,szal ha betesszuk a range-e ellen soha nem lesz tobb mint 45%unk kb.
2:Ez egyszeru,BTN sq rangeben ha tudod h lesznek alacsony kartyak,meg akkor sem lehet nem betenni.
3: pre 3b igy h ds, ha ss flat,flop ha keveset cbetel leadelem,mert tul gyenge ch/c hoz vagy ch/r hez es nagyon turn kartyat tudunk barellezni, mert QQ-t blokkoljuk es ezen a flopon HU a calling range-e nagyon gyenge lesz.Turn sima bf, mert a stabbing rangedet nem pottal szeretne eldobatni, es az a baj a visszaemelessel h mar kommited leszel,jo obv eltudod dodni ha visszatolja, csak ha callozza,az a baj h tul alacsony lesz az SPR es sok board changing kartya johet,szal nem fog neked eldobni semmit,amivel raiselte a turnt.
4:Hat ellenfel fuggo,de ha reg, es tudja h a flushing turnoket polarizalt range-dzsel szoktad betelni(mint a small stakes omahasok 90%a),akkor elkezdhetsz Q+ flushoket betelni turn es river, mert tobbszor fog double floatolni vagy lightabb calldownt fogsz kapni.
However, ha tudod h sokat dob flush turnokon(hm2ben van egy olyat stat,ami nekem bevan teve a popupba h folds turn when flush comes),es tamadja a cappelt ranget,akkor lehet ch/c,ch/c, vagy ch/c lead river ha indukalhato, es radfogja verni sok mindennel mert turnon cappelted a ranged es a lineod makes no sense.Es ezt a flop cbet, turn ch/c,river lead linet meglehet csinalni egy magas blokkerrel vagy air-rel is a jo ellenfel ellen a jovoben.
Az elsőnél calloztam, s blank turnon dobtam mert megint potot hívott, itt az a kérdésem, h a nut soron kívül mik azon a turnok ahol be lehet még tenni, illetve ha blank turn jön és checkel akkor betenél e valamit.
Minden olyan turnon calloznek,amin fdt szedek fel, ugye turnon kb 2es SPR lenne, ha flopon csak flatelsz, itt unlikely h valaha bf-ol es mindig meglesz a 33% eqd
Minden olyan turnon calloznek,amin fdt szedek fel, ugye turnon kb 2es SPR lenne, ha flopon csak flatelsz, itt unlikely h valaha bf-ol es mindig meglesz a 33% eqd