1.: Flopon túl kicsit emelsz, 2 ellenfél ellen mindig nagyobbat kell, így korrektül tarthanak a húzóikkal
2.:Nem értem ezeket a túl kicsi flop beteket
3.: Ez pre egyáltalán nem tűnik jónak, SB-ről ez leginkább call lehet, így egy olyan lapnégyessel duzzasztod a flopot, amivel nem fogsz elégszer jó flopot kapni a korrekt folytatásra, és gyakran dominálva is lesznek a húzóid is.
Flopon szerintem kár így blöffölni, sorral c-betelnél, set nem lehet nálad SB 3bet után, és nut-fd+akármit nem tudsz dobatni, az ellen meg soványak az esélyeid.
Jogos, 2/3 3/4 kasszákat szoktam,látszik a rövid kihagyás.
Szerintem nem vészes a 3bet harmadik partyban,annál inkább a Postflop megjátszás
Jogos, 2/3 3/4 kasszákat szoktam,látszik a rövid kihagyás.
Szerintem nem vészes a 3bet harmadik partyban,annál inkább a Postflop megjátszás
buli utan reszegen meg kicsit bezltem plo20ra. plusz 3 buyin.szarabb a mezony mint plo10.nagyon jo volt ez a het.nyertem plo 20n 10bi pluszt ezer hand alatt.visszajott az egesz havi buko :) aprilistol apritom a sok skandi barmot
buli utan reszegen meg kicsit bezltem plo20ra. plusz 3 buyin.szarabb a mezony mint plo10.nagyon jo volt ez a het.nyertem plo 20n 10bi pluszt ezer hand alatt.visszajott az egesz havi buko :) aprilistol apritom a sok skandi barmot
Mmmmm sorry, de ez Adriana Lima:P
Akkor még Adriana volt,most Eva
Akkor még Adriana volt,most Eva
nÉZZETEK a viasat3-on,most megy a filmem!!! :D
Nah Davidka, hol vannak a finom kis microgaminges handek?:D (fish)