Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Chelenge felhívás fecónak

WINAMAXDONK
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. nov. 26. 16:42

Szegény Ferit miért kell mindig basztatni , az egyik legkorrektebb az arc és draw poker legenda ha jól tudom?Lehet keverem valakivel de mintha Iteohoz hasonlította valaki az pedig nem kis elismerés!

WINAMAXDONK
2014. nov. 26. 16:46

Inkább egy videóra vegye rá valaki Ferit , ne basztassuk . Az meg egyenesen abszurd h nem merült fel PA team pronak . Minden kritériumnak megfelelne , jó játékos segítőkész, a fórumon éli az életét,szereti ha róla szólnak a hírek ,izzik körülötte a levegő, népszerű.

FrostJhonny
2014. nov. 26. 19:07

ha megírtad küld el nekem privátban köszi :o

slystallone
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. dec. 17. 13:40

Szegény Ferit miért kell mindig basztatni , az egyik legkorrektebb az arc és draw poker legenda ha jól tudom?Lehet keverem valakivel de mintha Iteohoz hasonlította valaki az pedig nem kis elismerés!

"A félreértések elkerülése végett dfecco23-at a PókerAkadémia bannolta az oldalról, ezért nem tud válaszolni.

A bannolás oka nem az, hogy bebizonyosodott róla, hogy csaló. Ezt mi nem tudjuk, nem is akarjuk eldönteni. Ez a közösség feladata. A PókerAkadémia a jövőben sem fog ilyen ügyekbe belefolyni.

A bannolás oka az, hogy dfecco23 már hónapok óta, napi szinten zaklatta a support munkatársainkat és nem egyszer fenyegőtözött is. Annak ellenére, hogy a support munkatársak kivételes türelemmel kezelték esetét, egyre inkább elfogadhatatlan lett a kommunikáció a részéről, így szombaton bannoltuk a PókerAkadémia oldaláról. "

Ezek alapján nekem is elég "korrekt" arcnak tűnik.

Fiatal
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. dec. 17. 18:56

A leírtak után inkább Iteonak sértés.

csabacz
2014. dec. 17. 19:07

Winamaxdonk szavaiban érzek némi iróniát :D

d-_-b
2014. dec. 17. 19:36

Őőő, izé

00duplanulla00
2014. dec. 17. 19:49

Fecót nem kell félteni 20-50$os mtt csomagokat árul biztos jól megy neki. Plusz a Piros oldalon megtud még firkálni pár embert . De ott is külön csaló topik van neki :)). Backingből nem tudják kivágni mert mínuszos nem kicsit. PA adminok köszi , hogy kivágtátok innen ezt a csalót. :cool:

Fiatal
Válasz csabacz kommentjére
2014. dec. 17. 19:52

Én is, de már egy mondatba se írnám Iteoval.

d-_-b
2014. dec. 17. 19:53

Akkor most jól megy neki, vagy minuszos?

Élő ügyfélszolgálat