Szegény Ferit miért kell mindig basztatni , az egyik legkorrektebb az arc és draw poker legenda ha jól tudom?Lehet keverem valakivel de mintha Iteohoz hasonlította valaki az pedig nem kis elismerés!
Inkább egy videóra vegye rá valaki Ferit , ne basztassuk . Az meg egyenesen abszurd h nem merült fel PA team pronak . Minden kritériumnak megfelelne , jó játékos segítőkész, a fórumon éli az életét,szereti ha róla szólnak a hírek ,izzik körülötte a levegő, népszerű.
ha megírtad küld el nekem privátban köszi :o
Szegény Ferit miért kell mindig basztatni , az egyik legkorrektebb az arc és draw poker legenda ha jól tudom?Lehet keverem valakivel de mintha Iteohoz hasonlította valaki az pedig nem kis elismerés!
Winamaxdonk szavaiban érzek némi iróniát :D
Őőő, izé
Fecót nem kell félteni 20-50$os mtt csomagokat árul biztos jól megy neki. Plusz a Piros oldalon megtud még firkálni pár embert . De ott is külön csaló topik van neki :)). Backingből nem tudják kivágni mert mínuszos nem kicsit. PA adminok köszi , hogy kivágtátok innen ezt a csalót. :cool:
Én is, de már egy mondatba se írnám Iteoval.
Akkor most jól megy neki, vagy minuszos?