ennyire dinamikus boardon baromi kevés foldot fogsz kapni. Mi az a lap, amit bet-foldolni fog turnon?
ennyire dinamikus boardon baromi kevés foldot fogsz kapni. Mi az a lap, amit bet-foldolni fog turnon?
Tehàt forditott helyzetbe (mi vagyunk AA) akkor turnön nem dobnàtok el? Csak egy over pàr + fd. Legalàbb 2 pàr sett vagy sor van nàlam. Legalàbbis azt szerettem volna előadni. Ja meg lett egy lyuksora. Megnèzem mi a %-ős esèly kèt pàr vagy sor ellen.
Szerintem ha van UTG-ből pf fold to 3bet range-ed, akkor ennek a lapnak benne kéne lennie. Nem hinném, hogy létezne ennél rosszabb helyzet (oop, nagyon rossz EQ disztribució, 100 bb deep, a másiknál legalább ss AA). Ha mégis megadsz, akkor nyilván jó néhány boardon támadnod kell flopon, valószínűleg ezen is.
Edit: most nézem, hogy ip vagy, akkor inkább adni kell.
Sima ász pártól vártam a foldot. A turn hívása is azt sugalta. Így hogy volt mellé fd és egy lyuksor is talán megadható. De ha így akart játszani akkor miért nem b@szta ő rám. Ha így is úgy is bekerül részéről. Ezért éreztem,hogy dobathatok blöffel.
Preflop okes a nyitas (KKss+1 broadway mindig nyitas) es a call is, de mivel az SB 3bet range-e javareszt AA lesz, ezert par boardon biztos vissza kell ra jatszanunk,hogy kompenzaljunk. Flopig jo, de turnon sztem meg ilyen sizing mellett is keves mindent fog bet/foldolni es en inkabb a callra szavaznek.Nyilvan cappeltek leszunk, mert egy 2fd-s boardon eleg nagy az eselye ilyen spr nel h 2p+fd,par+nut fd plusz ai megy, de mivel nem fog betfoldolni es a dobashoz tul sok eq-nk van, ezert call, de csak akkor ha rivern kör-ön, ahol nem lesz sd valu-enk(pl Jh) ott bebasszuk.
Preflop okes a nyitas (KKss+1 broadway mindig nyitas) es a call is, de mivel az SB 3bet range-e javareszt AA lesz, ezert par boardon biztos vissza kell ra jatszanunk,hogy kompenzaljunk. Flopig jo, de turnon sztem meg ilyen sizing mellett is keves mindent fog bet/foldolni es en inkabb a callra szavaznek.Nyilvan cappeltek leszunk, mert egy 2fd-s boardon eleg nagy az eselye ilyen spr nel h 2p+fd,par+nut fd plusz ai megy, de mivel nem fog betfoldolni es a dobashoz tul sok eq-nk van, ezert call, de csak akkor ha rivern kör-ön, ahol nem lesz sd valu-enk(pl Jh) ott bebasszuk.
Szerintem ha van UTG-ből pf fold to 3bet range-ed, akkor ennek a lapnak benne kéne lennie. Nem hinném, hogy létezne ennél rosszabb helyzet (oop, nagyon rossz EQ disztribució, 100 bb deep, a másiknál legalább ss AA). Ha mégis megadsz, akkor nyilván jó néhány boardon támadnod kell flopon, valószínűleg ezen is.
Edit: most nézem, hogy ip vagy, akkor inkább adni kell.
$0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars5 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight Poker Hand History Converter
Stacks:
UTG Hero ($10.30) 206bb
CO MrBast888 ($2.43) 49bb
BTN KonkieRolie ($5.09) 102bb
SB adi9700 ($3.26) 65bb
BB jexuda ($5) 100bb
Pre-Flop: (0.07, 5 players) Hero is UTG :ts: :7c: :6s: :9c:
Hero raises to $0.15, MrBast888 calls $0.15, 2 folds, jexuda calls $0.10
Elég laza utg emelés, el is lehetett volna dobni.
Flop: :3c: :9d: :7d: ($0.47, 3 players)
jexuda checks, Hero checks, MrBast888 bets $0.23, jexuda calls $0.23, Hero calls $0.23
Floppon első gondolatom a cbet volt. Aztán a ch/r. :) De mivel nem blokkoltam egy színt se, erről is letettem. Teljesen el voltam veszve ebbe a leosztásba. (is)
Turn: :8h: ($1.16, 3)
jexuda checks, Hero bets $0.75, MrBast888 folds, jexuda folds
Turnön lejött a sorom, nyitottam.Viszonylag feszesen játszottak és ha vissza b@ssza valamelyik akkor nyugodtan dobhatom.
De kb egyik utcán se éreztem, hogy mi lenne a jó döntés.
Final Pot: $1.91
Hero wins $1.86 (net +$0.73)
jexuda collects $0.00 (net -$0.38)
MrBast888 lost $0.38
$0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars5 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight Poker Hand History Converter
Stacks:
UTG Hero ($10.30) 206bb
CO MrBast888 ($2.43) 49bb
BTN KonkieRolie ($5.09) 102bb
SB adi9700 ($3.26) 65bb
BB jexuda ($5) 100bb
Pre-Flop: (0.07, 5 players) Hero is UTG :ts: :7c: :6s: :9c:
Hero raises to $0.15, MrBast888 calls $0.15, 2 folds, jexuda calls $0.10
Elég laza utg emelés, el is lehetett volna dobni.
Flop: :3c: :9d: :7d: ($0.47, 3 players)
jexuda checks, Hero checks, MrBast888 bets $0.23, jexuda calls $0.23, Hero calls $0.23
Floppon első gondolatom a cbet volt. Aztán a ch/r. :) De mivel nem blokkoltam egy színt se, erről is letettem. Teljesen el voltam veszve ebbe a leosztásba. (is)
Turn: :8h: ($1.16, 3)
jexuda checks, Hero bets $0.75, MrBast888 folds, jexuda folds
Turnön lejött a sorom, nyitottam.Viszonylag feszesen játszottak és ha vissza b@ssza valamelyik akkor nyugodtan dobhatom.
De kb egyik utcán se éreztem, hogy mi lenne a jó döntés.
Final Pot: $1.91
Hero wins $1.86 (net +$0.73)
jexuda collects $0.00 (net -$0.38)
MrBast888 lost $0.38