Mit miért? nem értem mire kérdezed.
Ja, utólag már pot/pot/pot.
Agresszívavnak kellene lennem. Játék közbe nem láttam a lyuksort.
Sor az mindenképp hívott volna, max akkor chekkeli el ha nála van a A vagy K fd is a sora mellé.
Nem feltetlen szukseges 3betelni preflop igazabol.Ha nagy fish ul vakokon vagy overall erzed h mindenkepp mw pot lesz akkor jo a call, viszont ha HU potra szamitasz es MP-bol sokan nyit es nem 4 betel sokat, akkor lehet 3betelni de sztem ilyen 80% ban calloznam es 20% ban 3betelnem. Flop bet okes, turn ch , mivel 2 part nem fog soha eldobni ezen a turnon amikor tele lesz a ranged TP+fd + tipusu handdel, river sima valuejam
A miertet arra kerdeztem h miet potolnal es h miert akarsz aggressziv lenni?
Bt86: az a baj h sok tenyezotol fugg,valamelyioet 3betelnem,valamelyiket calloznam csak
Bt86: az a baj h sok tenyezotol fugg,valamelyioet 3betelnem,valamelyiket calloznam csak
Tudnál ajánlani jó cikket, könyvet/fejezetet vagy videót a témában?
Hat olyan videot ne varj, amiben elmondjak h "ezt 3beteld" vagy "azt 3beteld", mert igazabol nem a handeket kell tudni h mik a "jo 3bet handek", hanem a miertjet,celjat es h postflop milyen helyzetet szeretnel kialakitani.
Inkabb a 3betelo handeket strukturalisan kell nezni, nem 1-1 handet kiragadni.
Ezért kérdeztem, hogy tudnál-e ajánlani valamit ami mélyebben foglalkozik a témával, mert ilyenkor csak 1 handet vizsgálunk, ami hasonló helyzetekben nem feltétlenül lesz a legjobb megoldás és szeretném jobban megérteni, hogy hogyan kellene gondolkozni/meghozni a legjobb döntést.
Vagy azért emeled ki a handstruktúrát, mert a kérdésemben csak rundown-t írtam?
A miertet arra kerdeztem h miet potolnal es h miert akarsz aggressziv lenni?
Mikor megásom a csapdát és fejjel bele borulok :) :)
Mondjuk több sebből vérzik a történet. Pre jobb lett volna egy 3bet.
Floppon 50-50 % nak érzem a call-t és a raise-t. Talán jobb a raise, de ha meg vissza ****** akkor meg dobnom kell.
Turnön hívnom kellett volna, bár a cél az volt, hogy a "sor" fizessen egyet riveren és ne ijesszem el a szinemmel.
Aztán meg esett a 3% :)
Így kezdődött a session. Szerencsére +6bi lett a vége plo5 -ön.
Remélem megverem ezt a tétet is és mehetek majd egy szintet feljebb.
4600 handnél járok eddig a havi 3000-hez képest.
Gl, szevasztok.
$0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG dummyluck ($4.94) 99bb
CO Bestdwarf1 ($4.81) 96bb
BTN CsabiST ($5.09) 102bb
SB TsenturioN ($5) 100bb
BB vZhuzhik ($5) 100bb
Pre-Flop: ($0.07, 5 players) CsabiST is BTN :kh: :6c: :ah: :kd:
dummyluck raises to $0.17, 1 fold, CsabiST calls $0.17, 2 folds
Flop: :th: :7h: :6d: ($0.41, 2 players)
dummyluck bets $0.24, CsabiST calls $0.24
Turn: :9h: ($0.89, 2 players)
dummyluck checks, CsabiST checks
River: :jh: ($0.89, 2 players)
dummyluck bets $0.86, CsabiST raises to $1.95, dummyluck goes all-in $4.53, CsabiST calls $2.58
Final Pot: $9.95
CsabiST shows
:kh: :6c: :ah: :kd:
dummyluck shows a straight flush, Eight to Queen
:qs: :qh: :8h: :6s:
dummyluck wins $9.56 (net +$4.62)
CsabiST lost $4.94
$0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Nem 3beteltem pre mivel nem akartam felverni a kasszát, 4 ellenfelemből 3 még nem dobott 3betre egyszer sem. Jobbnak láttam floppot nézni jó pozícióból.
Floppon adtam a fél potot a nut fd -val + lyuksorral.
Vissza emelésnek itt van értelme? 200 bb deepek vagyunk.Nem igazán szerettem volna callolni egy 4 betet.
turn elchekkelik de nekem még mindig csak nut fd + lyuksorom van. Itt sem akartam egy csapdázott sortól vissza emelést kapni. Bár a sornak emelni kellene, hogy védje a lapját a fd ellen.
Blank riveren 1/4 potot emel előröl. A nut maradt ugyan az mint a turnön, gondoltam turnön emelt volna sorral, hogy védje így riveren nincs meg a nut sora. Viszont ha a sor ch/r akart turnön akkor beszo.ptam. :)
Riveren bet/fold volt a terv mivel ha vissza emel úgyis csak nuttal teszi, minden mást pedig el kell dobnia.
Észre vételek, hozzá szólások jöhetnek ha valaki másként játszaná valahol.
Köszi, szevasztok.
Stacks:
UTG Irol.lad ($15.59) 312bb
UTG+1 Kafillo ($2.44) 49bb
CO Ahille22 ($4.86) 97bb
BTN CsabiST ($11.29) 226bb
SB Daikokus ($7.02) 140bb
BB LohSmitt ($5.53) 111bb
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) CsabiST is BTN :jh: :7s: :as: :th:
Irol.lad calls $0.05, Kafillo calls $0.05, Ahille22 raises to $0.27, CsabiST calls $0.27, Daikokus calls $0.25, 1 fold, Irol.lad calls $0.22, Kafillo calls $0.22
Flop: :6s: :qc: :8s: ($1.40, 5 players)
Daikokus checks, Irol.lad bets $0.65, 1 fold, Ahille22 calls $0.65, CsabiST calls $0.65, Daikokus folds
Turn: :td: ($3.35, 3 players)
Irol.lad checks, Ahille22 checks, CsabiST checks
River: :5h: ($3.35, 3 players)
Irol.lad bets $0.90, Ahille22 folds, CsabiST raises to $5.92, Irol.lad folds
Final Pot: $5.15
CsabiST wins $9.97 (net +$3.13)
Irol.lad lost $1.82
Kafillo lost $0.27
Ahille22 lost $0.92
Daikokus lost $0.27