gogogoooo ! szerintem lesz egy score-od mostanság!
gogogoooo ! szerintem lesz egy score-od mostanság!
Eddig a honap fajintos, kezdi adni a playmoneyt, wccopon eddig egy 2nd chancen volt 29. hely meg egy 33mas omania ft bubli, de megprobalok tobb omaha versenyt tolni a kovetkezo 2 hetben, hatha kijon a hosszutav:D
Nem vagyok PLO szakértő, de mostanában olvasom ezt a topicot és a grafoddal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mennyire általános az, hogy a profit nagy részét (jelen esetben az egészet) a non SD potok alkotják? Azt látom, hogy EV alatt futsz, így nyilván ez nincs túl jó hatásra az SD-kre, viszont ez számomra akkor is elég érdekes. :)
Egyébként gratula az eredményhez és további sok sikert (akár a WCOOP eventeken is)! :)
Sziasztok PLO mágusok a segítségetek szeretném kérni. Beszeretném lőni úgy a statjaimat hogy a HM2 automatikusan színezzen, viszont nem vagyok tisztábban azzal mik az alacsony és mik a magas értékek. Tudjátok ez -tól -ig lehet beállítani HM2-ben. Segítsetek plz három részre felbontani az adott értékeket. PL.: Vpip 0-15 sárga 15-25 fehér 25 felett piros. A statok amiket használok, és amiket be kéne lőni:
Vpip - pfr - 3bet - 4bet
bb fold to steal - sb fold to steal - SB steal - BTN steal - CO steal
flop bet fold - turn bet fold - river bet fold
flop cbet - turn cbet - river cbet
flop reraise - turn reraise - river reraise
flop check raise - turn check raise - river check raise
Előre is köszönöm! :D
Sziasztok PLO mágusok a segítségetek szeretném kérni. Beszeretném lőni úgy a statjaimat hogy a HM2 automatikusan színezzen, viszont nem vagyok tisztábban azzal mik az alacsony és mik a magas értékek. Tudjátok ez -tól -ig lehet beállítani HM2-ben. Segítsetek plz három részre felbontani az adott értékeket. PL.: Vpip 0-15 sárga 15-25 fehér 25 felett piros. A statok amiket használok, és amiket be kéne lőni:
Vpip - pfr - 3bet - 4bet
bb fold to steal - sb fold to steal - SB steal - BTN steal - CO steal
flop bet fold - turn bet fold - river bet fold
flop cbet - turn cbet - river cbet
flop reraise - turn reraise - river reraise
flop check raise - turn check raise - river check raise
Előre is köszönöm! :D
Ezt már be kell húzni :eek:
Probalkozom:D
Gogo 80k :) gl
szép eredmény:)