Szal most akkor jol ertettem h Ice-Poco kihivott engem HU-ra?
Lecci vegyel fel skypera(danfiu1) es lefixaljuk a reszleteket, ha erdekel meg a dolog.
rövidtávon bárki nyerhet bárki ellen, + a tudatlanság nagy fegyver tud néha lenne, én nem írnám le a helyetekben:)
gl&hf
oké,(kesszus) viszont a páromnál vannak a technikai eszközök (kamera) valamikor a héten kapom vissza, szerintem jöv. hét szerdán már biztosan tudunk beszélni, nem akarok mást mondani az a fix. Addig felveszlek, ok?
Hajrá Pocó! Nullázd le Dánfiú rollját! ;)
wait,minek a kamera? Ertem en h skype meg h fiu vok, de az ilyesfajta malacsagokra nem vok kaphato:(
ja jó csak akkor nem értettem, hogy minek a skype...
Talán hogy ne itt kelljen hsz-ekben megbeszélni a részleteket, mindenki előtt?
Pocó, rólad csak úgy sugárzik az értelem... Kíváncsian várom mi lesz a HU vége :D
Bár valószínűleg nem lesz hiány érdeklődésben, de szerintem sokat dobna a meccsen, ha mindkét Hero olyan felvételt készítene, amiben live-kommenteli az eseményeket, hogy mit és miért csinál.
Bár valószínűleg nem lesz hiány érdeklődésben, de szerintem sokat dobna a meccsen, ha mindkét Hero olyan felvételt készítene, amiben live-kommenteli az eseményeket, hogy mit és miért csinál.
wait,minek a kamera? Ertem en h skype meg h fiu vok, de az ilyesfajta malacsagokra nem vok kaphato:(