Ice-pocó
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 11. 12:08

Szal most akkor jol ertettem h Ice-Poco kihivott engem HU-ra?

Lecci vegyel fel skypera(danfiu1) es lefixaljuk a reszleteket, ha erdekel meg a dolog.

oké,(kesszus) viszont a páromnál vannak a technikai eszközök (kamera) valamikor a héten kapom vissza, szerintem jöv. hét szerdán már biztosan tudunk beszélni, nem akarok mást mondani az a fix. Addig felveszlek, ok?

Ice-pocó
Válasz forexnub kommentjére
2013. okt. 11. 12:09

rövidtávon bárki nyerhet bárki ellen, + a tudatlanság nagy fegyver tud néha lenne, én nem írnám le a helyetekben:)
gl&hf

Lehet tőlem challange is

danfiu
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. okt. 11. 12:13

oké,(kesszus) viszont a páromnál vannak a technikai eszközök (kamera) valamikor a héten kapom vissza, szerintem jöv. hét szerdán már biztosan tudunk beszélni, nem akarok mást mondani az a fix. Addig felveszlek, ok?

wait,minek a kamera? Ertem en h skype meg h fiu vok, de az ilyesfajta malacsagokra nem vok kaphato:(

EKO
2013. okt. 11. 12:15

Hajrá Pocó! Nullázd le Dánfiú rollját! ;)

Ice-pocó
2013. okt. 11. 12:16

wait,minek a kamera? Ertem en h skype meg h fiu vok, de az ilyesfajta malacsagokra nem vok kaphato:(

ja jó csak akkor nem értettem, hogy minek a skype...na mindegy, már megtaláltalak, ha gondolod akkor chat formájában tisztázhatjuk

Tir-X
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. okt. 11. 13:03

ja jó csak akkor nem értettem, hogy minek a skype...

Talán hogy ne itt kelljen hsz-ekben megbeszélni a részleteket, mindenki előtt?

Pocó, rólad csak úgy sugárzik az értelem... Kíváncsian várom mi lesz a HU vége :D

Ice-pocó
Válasz Tir-X kommentjére
2013. okt. 11. 13:17

Talán hogy ne itt kelljen hsz-ekben megbeszélni a részleteket, mindenki előtt?

Pocó, rólad csak úgy sugárzik az értelem... Kíváncsian várom mi lesz a HU vége :D

Azt privát üzent formájában is megtehettük volna.
Megkértelek valamire, kérlek tartsd is magad hozzá! Minden hozzászólásoddal minősítesz, és erre nem vagyok kíváncsi. Köszi!

S0nnyB1ack
2013. okt. 11. 14:26

Bár valószínűleg nem lesz hiány érdeklődésben, de szerintem sokat dobna a meccsen, ha mindkét Hero olyan felvételt készítene, amiben live-kommenteli az eseményeket, hogy mit és miért csinál.

Ice-pocó
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 11. 14:37

Bár valószínűleg nem lesz hiány érdeklődésben, de szerintem sokat dobna a meccsen, ha mindkét Hero olyan felvételt készítene, amiben live-kommenteli az eseményeket, hogy mit és miért csinál.

szivesen kommentálnám én is, és készítenék videót, hogy mit miért csinálok.
Annyit elárulok, hogy tartalom nem-igen lesz benne, de annál inkább lehet majd rajta kacarászni.:)...Ha valaki tudna nekem segíteni technikailag egy ilyen videó elkészítésében akkor azt megköszönném!

Zsipali
2013. okt. 11. 15:30

Image

Élő ügyfélszolgálat