Hali,koszi a szimulaciot.Abban nem ertek egyet h a setjeit vagy sorokat ne jammelne, mert pont igy fogja reppelni pr+gs,pr+fd tipusu handeket.En is megneztem egy szimulaciot,flopon 1.7es SPR van, amihez ugye kb 39% eq kell a BE stackoffhoz..Sztem ebben a spotban villain kb 10% korul fog 4betelni es nem a top10%-ot, mert handek mint pl AA42r, KK86r nem lesznek benne
38.4% unk van ez a range ellen es villain kb 10% ban fog chf olni,szal eleg hataresetnek erzem, de nem feltetlen kellett volna bevallalni egy ekkora potban(foleg egy ilyen jatekos ellen)
Hi!
A 20-ast hogy-hogy nyitottad UTG-ből?
Nagyon nem szoktam, csak MP volt a hatalmas fish es jo lett volna ha 3betel(post meg uberpasziv),de vszinu h egy reg sq-elt,akkor inkabb dobas kozepen sandwichben:S
$4B10 = "Sztem ebben a spotban villain kb 10% korul fog 4betelni es nem a top10%-ot, mert handek mint pl AA42r, KK86r nem lesznek benne"
Tehát ez a 4betpot without top 10% ?
Nem, hanem a handek top10%-a eq wise es jatszhatosag szempontjabol mixelve.En is csak meg most asom bele magam a programba,de ha erdekel nezd meg:)
Nem, hanem a handek top10%-a eq wise es jatszhatosag szempontjabol mixelve.En is csak meg most asom bele magam a programba,de ha erdekel nezd meg:)
Szeva Dánfiú!
Várható mostanában videó anyag tőled? Az előzőek nagyon jók voltak! Szerintem többen szívesen fogadnánk! ;)
Üdv!
Hello,elvileg ma kellett volna kitenni akademianak a legujabb vidimet,de meg kikerulhet:)jah és orulok h tetszik
hogyan tudom átmásolni weaktightról olyan formátumban a handet, mint ahogy neked itt megjelenik és posztolni? előre is kösz!
hogyan tudom átmásolni weaktightról olyan formátumban a handet, mint ahogy neked itt megjelenik és posztolni? előre is kösz!