Indiába van hambi? Az ott valami szent állat nem? :D
Jól eltévedt a non sd :D
Azt mindják a staket zabálják a jómoduak igy gondolom a hambi se esélytelen , Legroszabb esetben más állatból tuti kapsz Mo. is árulnak disznó, csirke, és hal burgert
Hi,
Meg lehet kérdezni, hogy Te melyik teremben játszol danfiu?
Illetve esetleg milyen termet/hálózatot ajánlanál mikro PLO-ra (PLO10) a stars mellett/helyett, ahol azért akad bőven (jó) asztal, főleg esténként?
Köszi
Hali,kb minden honapban mas teremben jatszom:)
Plo10-re igazabol barmelyik halozatot ajanlom, mert ezeken a limiteken nagyon gyenge a mezony,de foleg microgaming, ipoker johet szoba, ahol van normalis forgalom starshoz kepest.
Honap ertekelo
Ez a honap is eltelt, az EV-vel nem vagyok megelegedve, de nagyon sok rossz/std spotot kaptam honap kozepe fele(foleg 4b potokban), ami elegge lerontotta az EV-met, de sebaj...Ugye nov 6-an megyek el Indiaba 1 honapot, lesz normalis netem meg mobilnetem is, de nem a jateke lesz a fo cel, hanem az eletmodvaltase es a regeneralodase. Mas most nagyon nincs, izgatottan varom az utat..Majd jelentkezem bloggal es kepekkel.
Honap
Uccso 7 honap
evben is 10bb/100 felett hasitasz, nem? mi a cel, amivel elegedett lennel? :D
GG!
Nyilvan, ha most elem tennenek egy szerzodest, amiben az all h eletem vegeig fogok hozni 10evbb/100-at, boldogan alairnam. Arra ertettem h nem vagyok elegedett, h a jatekom par dologban meg akadozik(javareszt finomsagok)