Gaabeesz
Válasz Littlemage kommentjére
2013. nov. 18. 14:40

BT86 Te is plo guru vagy? :) Nah szepen vagyunk, jo volt ez a home game osszeallitas, bementem egyedul mint holdemes fish :D :D

mégis te nyerted a legtöbbet nem ?:D

BT86
Válasz Littlemage kommentjére
2013. nov. 18. 14:51

BT86 Te is plo guru vagy? :) Nah szepen vagyunk, jo volt ez a home game osszeallitas, bementem egyedul mint holdemes fish :D :D

Még csak próbálkozok vele :)
Ilyen deep játékban, meg minden asztalon naggerivel a balomon nem sok sanszom volt :)

Littlemage
Válasz danfiu kommentjére
2013. nov. 18. 15:00

ceewyl nyerte a legtobbet asszem. azert egy 900 bb-t en is osszekukaztam :D

iKeksz
2013. nov. 18. 15:22

mennyire volt elborult amúgy a játék? :D

naggeri
2013. nov. 18. 16:12

elég elborult volt .. dinamika ugy nézett ki hogy kb 40%VPIP-vel dolgoztam amit LM büntetett olyan 20%os 3bettel amire én álltalában 4beteltem sokszor túl lightan ( nem tiszteltem a pénzt..lol ) vagy próbáltam lejátszani LM-et, amit nem lehetett mert rátenyerelt a call gombra (tegyük hozzá helyesen!) :)
Többiek elég solid statokkal tolták úgy emlékszem.. különösebb dinamika mással nem alakult ki.
SAI ellen volt egy -utólag valóban- indokolatlanul túl light stackoffom 1000BB ért, de ő keveset játszott, gyorsan kiült amikor behúzta a nagy kasszát ;)
ceewyl postflop elég aggro volt, ugy emlékszem nonSD-ben büntetett, ellene lehetett volna valami levelling war viszont sokat nyert és kicsit átment tghtba kicsit passzívba a session második felére. Brandon ill. BT86 ha jol emlékszem rajtuk többnyire pozin volt és nem mentek bele oop nagy akciókba ellenem szoval többnyire én igy láttam.

ceewyl
Válasz naggeri kommentjére
2013. nov. 18. 17:12

Kicsit elnyúlt a session, a végére teljesen eltompultam és elkezdtem a bet helyett a call gombot nyomogatni. :(
Nem láttam értelmét, h pre aggrozzak, nagyobb spr, nagyobb szabadság alapon... :)

Bocsi, h beleszerkesztettem a hsz-edbe Naggeri... :)

svajcifiu
2013. nov. 18. 19:20

mégis leszedtél mindenkit! ilyen ez a hosszútáv ! :)

Littlemage verhetetlen mágus szinten van évek óta, neki minden esik, szóval buták vagytok ha vele kezdtek :))

BT86
2013. nov. 18. 19:25

elég elborult volt .. dinamika ugy nézett ki hogy kb 40%VPIP-vel dolgoztam amit LM büntetett olyan 20%os 3bettel amire én álltalában 4beteltem sokszor túl lightan ( nem tiszteltem a pénzt..lol ) vagy próbáltam lejátszani LM-et, amit nem lehetett mert rátenyerelt a call gombra (tegyük hozzá helyesen!) :)
Többiek elég solid statokkal tolták úgy emlékszem.. különösebb dinamika mással nem alakult ki.
SAI ellen volt egy -utólag valóban- indokolatlanul túl light stackoffom 1000BB ért, de ő keveset játszott, gyorsan kiült amikor behúzta a nagy kasszát ;)
ceewyl postflop elég aggro volt, ugy emlékszem nonSD-ben büntetett, ellene lehetett volna valami levelling war viszont sokat nyert és kicsit átment tghtba kicsit passzívba a session második felére. Brandon ill. BT86 ha jol emlékszem rajtuk többnyire pozin volt és nem mentek bele oop nagy akciókba ellenem szoval többnyire én igy láttam.

Eleinte én is kicsit lazább voltam, de nem tudtam alkalmazkodni ehhez az aggró deep játékhoz oop. Kicsit visszább akartam venni, és pár jó sd-t mutatni, hogy legyen egy kis hitelem, ne kelljen mindent feladnom. Csak utána laphalál volt, vagy olyan akció, amire dobnom kellett.
Lassan jöhetne egy revans :)

Gaabeesz
2013. nov. 18. 20:05

és ki bukta akkor a lóvét amúgy?

ja jogos, bocs Dán

danfiu
2013. nov. 18. 20:09

Lecci ne itt beszeljetek meg a home games dolgokat

Élő ügyfélszolgálat