Utso hand: dobas csakis readdel, sokan megbluffolik a riveren megjeleno backdoor scarecard-ot, foleg besult str draw eseten, sot abban az esetben szinte kotelezo...
Pre 3bettel minden ok?
Pre 3bet teljesen ok! A magyarázat: danfiu csinálta. :)
Utso hand: dobas csakis readdel, sokan megbluffolik a riveren megjeleno backdoor scarecard-ot, foleg besult str draw eseten, sot abban az esetben szinte kotelezo...
Pre 3bettel minden ok?
Reasons pls!
A masodik handnel nem igazan lesz huzoja nem? Csak a k rossz river johet ,vagy nagyon hatul vagy jjxxellen vagy nagyon elol, pozid is van , szted nem lenne jo egy slowplay? A jhac8cqc handre gondolok..
Reasons pls!
hi, bocs hogy ilyesmivel zargatlak, de gondolkodom az omaha-ra valtason (most hyper sng-ket tolok 15$-on, de mar nagyon unom :) ), nem ismeretlen szamomra, nagyon sokat jatszottam eloben is omhat, persze a mezonyt nem kell reszleteznem, igy nem csoda hogy eleg durvan nyero vagyok/voltam eloben, de online tuti szetszednenek magasabb limiteken, szoval az lenne a kerdes, hogy szerinted milyen limiten es termben lenne erdemes kezdeni, tanulni, es milyen brm kell a dologhoz? En plo25 re gondoltam es valami ipoker teremre... 100 buyin kell mar erre a limitre?
Hali
Hat attol fugg h fullra atszeretnel e terni az omahara vagy sem. Nyilvan meg attol is fugg h mennyi a felretett liferollod. Javaslok min fel evnyit vagy ha kevesebb van, akkor inkabb vagy meg ne kezdj el omahazni vagy olyan limiten kezdj el jatszani, amihez kenyelmes a brm. BI kapcsan mag azt javaslom h valaszd a 100 bi-nes brm-et. Termet sem tudok javasolni igazabol, mert nem tudom h mikor van idod jatszani es hany asztalon jatszanal.Majd ird le lecci es akkor normalisabban tudok valaszt adni
kellett a river, barcsak megnyernem mar az elso stackem, pezsgot bontanek:D
€25/€50 Pot Limit Omaha Hi
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO (€5,075) 102bb
BTN (€5,607.83) 112bb
Hero (SB) (€1,950) 39bb
BB (€9,900.90) 198bb
Pre-Flop: (€75, 4 players) Hero is SB :qs: :2h: :2d: :qh:
1 fold, BTN raises to €100, Hero calls €75, 1 fold
Flop: :4h: :3c: :jh: (€250, 2 players)
Hero checks, BTN bets €125, Hero raises to €625, BTN calls €500
Turn: :5d: (€1,500, 2 players)
Hero bets €1,225, BTN calls €1,225
River: :6h: (€3,950, 2 players)
Final Pot: €3,950
BTN shows
:5h: :3h: :as: :2s:
Hero wins €3,945 (net +€1,995)
BTN lost €1,950
olvastad a legújabb SS strategy-t vagy mi? :)