naggeri
Válasz Sai kommentjére
2010. nov. 28. 13:43

1.: ennyi nut outtal 3 ellenfél ellen nálam c/c a flop, mert ilyenkor az a cél, hogy minél többen nézzetek turn-t (ami most így is kialakult, de ha egy set rádtolta volna, akkor flipelsz egyet, aminél jobb a potcontrol). Azért jó két ellenfél ellen menni, mert a győzelmi esélyed nem csökken, viszont 2x annyi pénzt nyerhetsz

Tehát akkor set-el is check/callozol itt, ha draw lapokkal igen?
Abban igazad van hogy jobb 2 ellenfél ellen menni ezzel a lappal, de a kérdés hogy hányszor fogsz 2 ellen menni?
Szerintem jobb a flop/turn lead, mert :
1. set-el top2 vel, draw-al is azt csinálnám:) balanceolva vagyunk,
2.turn-ön elég nagy a FE, 2 párok többnyire dobnak (pl itt J4 2pár nem teszi be szinte biztosan, a másik is dobta volna. ) ha meg adnak, az outjaink tiszták. Itt pl 7es már fogva volt egy nagyobb str8draw miatt.

danfiu
Válasz Sai kommentjére
2010. nov. 30. 14:29

2.: Turn-ön már nehéz lenne eldobni, pont ezért nem c-betelnék flopon

Ha en vok a pfr es jon egy parozodott board(foleg alacsony kartyakbol), en 80-90% h betelni fogok, ugyanis, ha flopon mindenki checkel, es turnon beledonkol valaki, es lejott a flussom, nehez spotban leszek 2 utcat vegigcallolni, viszont raiselni meg azert nem akarok, mert halvany gozom sincsen milye lehet az ellenfelnek es nem akarom drawing dead-kent belapatolni a penzt.

3.: Ezzel szerintem 3betelnék pre (gondolom olyan 50%-ban lop), amúgy standard

Igazabol azert nem akartam squeezelni, mert mind ketten cs-k voltak, es gondoltam minek duzasszam a potot, ha ugyis setminingolok??!!

4.: AAXX-nél ha potnyi pénzed marad, akkor azt egy párzódott flopon már nem dobhatod el (ilyen TJQ kétszínű flopon dobható esetleg), szóval KK vagy 9 ellen ugyis mindened bekerül, ez alapján a cél, hogy air-től a lehető legtöbbet nyerd. Ehhez vagy kicsit kell emelni, vagy kockáztatni és nem cbetelni, hátha blöfföl:)

Fucked up spot, meg mindig nem tudom mit kene csinalni:D Persze tudom, h 1 psb-nel kotelezo shove, csak hat sztem nem annyira mind1 h ez a shove 300bb-s shove vagy 40.

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2010. dec. 10. 5:19

Rossz kezdes

Eleg rosszul kezdodott a december cg szempontbol, remelem sikerul kijonni belole..Igy meg 1 honapot sem kezdtem miota plo-zom...De hat ez van

Van 1-2 erdekesebb hand:

Enemeý:78/15 donk:22%

Csomoszor azt csinalta, h flopon beledonkolt, aztan turnon sima ch/f-t, szoval 1-2-szer sikerult floatolni rendesen, de ez az elso eset h c/r kapok tole turnon.Itt ezt ellehet dobni?

[pokerhandreplays]2747930[/pokerhandreplays]

2. hand

Eletem legnagyobb es legdragabb nem sikerult bloffje..Kivancsi vagytok mit mondtok riveren meglehet -e ezt igy csinalni.

Enemy:61/17. foggalma sincs, h melyik rendezvenyen van, river bet:26%

Igazabol mar flopon elkellett volna dobni, ilyen deepen, megha poziban vagyok, akkor is.

Kb riveren tudatosult bennem h settje van igazabol, nem tudom ezek a weak betek nem nagyon tetszettek nekem,de ha tudjuk h riveren settje van, akkor itt ez jo move?Riveren az volt a furcsa, h csak fel potot hivott, hagyva egy rakat fold equity-t, ebbol gondoltam, hogy nincs nala nuts.Most igy atgondolva, fish itt nem b/f-ol settel...inkabb ch/c

[pokerhandreplays]2747931[/pokerhandreplays]

3. hand

fmartini:51/24-es jatekos, eleg passziv cs-->37% wtsd

Pre jobb a call mint a squeeze? Dry flopon nyilvan mehet a cbet, de turn-on mi a helyzet?Blank turnon nem akarok ch/f-ni. Mi a helyes megoldas?

[pokerhandreplays]2747933[/pokerhandreplays]

4. hand

Enemy ulrafeszes: 17/11, 71% cbet, ezert tartottam jonak a ch/r-t

Ez igy jo?

[pokerhandreplays]2747937[/pokerhandreplays]

5.hand

Fishy playa ellen 65/32 , nincs sok hand rola

Turnon jobb a ch/r, mivel van kint sok draw?River esetleg push?

[pokerhandreplays]2747940[/pokerhandreplays]

Bonusz hand:

Nem a legjobb board cbetre, enemy akinek f2cbetje 36%...Hulye voltam flopon ch/f vagy max turnon, de a river move az tetszik:)Csak h valami pozitiv is legyen a napban:D

[pokerhandreplays]2747950[/pokerhandreplays]

Littlemage
2010. dec. 10. 5:37

A 2es sztem fiss ellen tok feleslges.nVan rá pozid, siman lesz jobb alkalom

danfiu
Válasz Littlemage kommentjére
2010. dec. 10. 5:47

A 2es sztem fiss ellen tok feleslges.nVan rá pozid, siman lesz jobb alkalom

Igen, sajat faszsagom miatt buktam el, de legalabb tanultam belole:)

Sai
2010. dec. 10. 9:55

1) Standard játék a turn check lenne, mert semmi értelme itt emelni, kisebb set-ek, kétpárok ellen nincsen két utcányi value, sorokat így kifizeted, kisebb fd-ket meg eldobatod.

2) Pre nyilván fold, flopon is fold, konkrétan minden visszaemelő hand ellen hátrányban vagy. A river bettel azt hiszem ilyen 567 tipusu handet reppelsz, ami szerintem működött volna, ha nincsen sora :)

3) Jó így, néha erős lapja lesz, de sokszor csak valami húzó, amin a 2-s nem segít. Talán kisebb bettell lehet turn b/f-t játszani (akkorát kell emelni, hogy wrap-nak ne legyen odds-a megadni)

4) Jó a c/r, bár ilyen board-on inkább donkolok, mert itt értelmes ellenfél sokszor kihagyja a c-betet (pl fd-val, vagy sorhúzóval)

5) Nem tudom mi visz rá settel + gutshot-tal + káró blockerrel a flop c/c-ra:) c/r vagy b/c, ne húzzanak "ingyen" flush-re. Turn blank még fontosabb a bet, c/r-rel az a baj, hogy minden húzólap mögédcheckel (kivéve a nagyon erősek) c/c-nek meg nem látom értelmét (riveren blöfföltetni IP?) Air nem fog 3barrelezni, közepes erős lap olcsó SD-hez jut, húzólap ellen meg védekezni kell...

6) Flop elmegy, de turn az szerintem rossz. River ellenfélfüggő.

danfiu
Válasz Sai kommentjére
2010. dec. 15. 0:01

Visszamentem kicsit 20ra jatszani, meg sajnos mindig tart a ds..Kezd eleg szarul allni a honap..

Van 1-2 erdekes hand:

Enemy:50/13 flop ch/r 12% ami eleg magas, nem szeret donkolni

Ezt ellehet dobni? Semmi jelet nem mutatja sem pre sem flopon, h top settje van..sick

[pokerhandreplays]2765356[/pokerhandreplays]

2. hand

Ezt itt elrontottam, vagy std?Ilyen flopon milyen %ban leszunk jok?

[pokerhandreplays]2765360[/pokerhandreplays]

3. hand

Gondolom ez sem dobo turnon, mivel sok draw-val,2parral csinalhatja mint semi bluff

[pokerhandreplays]2765362[/pokerhandreplays]

4. hand

Ez igy jo volt,vagy ilyen dry boardon ez kotelezo dobas?

[pokerhandreplays]2765363[/pokerhandreplays]

5. hand

Itt flopon call es turn ujraertekel vagy mehet igy a push?

[pokerhandreplays]2765365[/pokerhandreplays]

6. hand

Ebben honnan tudok kiszedni tobb value-t?

[pokerhandreplays]2765366[/pokerhandreplays]

castor11
2010. dec. 15. 0:37

1. std
2. necces, itt majd a nagyobb szakik megmondják a frankót:) Én betenném
3. std
4. én dobnám
5. nekem jobban tetszik a call és újraértékel

CsabiST
Válasz castor11 kommentjére
2010. dec. 18. 14:35

2. Lehet jobb lett volna a „csak” megadás a 3betjére, Így elárultad az ászaidat a 4 bettel és azért még elég sok maradt előtte. Továbbá pozíción kívül is vagy egy olyan lappal floppon ami már nem nagyon tud fejlődni. Az ellenfeled itt már csak akkor fog megadni, ha verve vagy. Ezt én egy ilyen flush és sorhúzós floppon feladtam volna. Jön ettől még jobb lehetőség is, mikor bepakolhatod nagyobb előnyből.
72 – 28 % -ba már hátrányba vagy floppon és még konkrétan semmije sincs. Check – foldolnék.

5. Settek , két párok vernek. Csak megad és nézzünk turn-t. Ott, ha még mindig mutatja az erőt, lehet dobni.

6. A turn betet csak megadtam volna, nem tud a lapod elromlani. Hagyjuk, hogy javuljanak, hátha talál valamelyik egy fullt. Így „fox60” kollégát elijesztetted, pedig ő is valószínű sorra vagy színre várt. Talán fizettet, volna ő is. Nála volt több lóvé, ő lett volna az igazi célpontod.

A többivel egyetértek az előttem szólóval. (Castor11)
De lehet, hogy én is hülyeségeket írtam. Nekem ez a véleményem a lejátszásokkal kapcsolatban. De egyelőre a te videódból tanulgatom az omahát
Üdv

tentaculata
Válasz CsabiST kommentjére
2010. dec. 19. 21:11

Köszi a sok segítséget camtasia ügyben. Az rng legyen Veled!

Élő ügyfélszolgálat