Ha lesz, beszélhetnél az Omaha tanulás folyamatáról, mit ajánlasz egy bármilyen NLHE formátumban sikeres játékosnak, ha megakar tanulni PLOzni. Baby steps, videók, programok. Én is pártolom, hogy legyen egy rész ami egy szolid ABC játékról szól és a mögötte lévő gondolkozási folyamatról
Lenne igeny twitch stream-re?
Ha igen, milyen teten es formatumban latnatok szivesen?
Még a donk részéről lenne igény egy twitchen közvetített live meztelen futkározásról a Hősök terén:-)
Igen, lenne. Nyilván, ahogy mondták is az általad elfogadható legmagasabb téten, de szerintem PLO50 vagy 100 is tökéletes. Mivel ezekről neked gyanítom nincs HH így nagyon mély elemzést illetve részletes következtetéseket nem tudsz levonni, de egy std játék jó lenne rávilágítva az ilyen aránylag alacsony szint tipikus hibáira pl. túl magas agresszió, kihagyott lehetőségek, ellenfél range-ének rossz belövése, ilyesmi. De alapvetően nyitott vagyok bármire, köszi a felvetést!
Szerintem csináld meg a csatornát, aztán látod mennyien iratkoznak fel rá, azokat tényleg érdekli. Aztán max nem csinálod ha nem tetszik a létszám. :)
engem is érdekel, nekiálltam omaházni
Lenne igeny twitch stream-re?
Ha igen, milyen teten es formatumban latnatok szivesen?
Van valaki aki jatszik valamemelyik teremben a winning networkon? (acr,BCP)?
Az van h random kifagyokat a kliens, es a task managerben kell kiloni h visszajojjon es hihetlelnul belaggol tole a gep. Masnak is van ilyen vagy van valaki, aki meg tudta ezt a problemat oldani?
Én játszok és megmondom őszintén nem tapasztaltam .Milyen téten oktatsz inas?
És hol van az a kibaszott twitcth amit igértél:D?